gryzon Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Siemano. A więc tak jakoś zachciało mi się dowiedzieć dlaczego niektórzy z was mają takie dziwne nicki jakie mają A więc może najpierw ja: Gryzon-dobra...tak więc kiedyś, jak miałam 5 lat, chodziłam na balet i tam miałam dużo znajomych w tym 20 letnie dziewczyny. One uwielbiały mi dokuczać więc ja im też (w samoobronie). Kiedyś jedna z nick tak mnie zdenerwowała, że.......ją ugryzłam Okazało się że to całkiem niezły sposób na osiągnięcie...większego uznania (bo ja należe do ludzi, którzy lubią dominować). Potem jeśli któś mi dokuczał gryzłam go i wszysce nazywali mnie gryzoniem...jako że lubie gryzonie (mam chomiczki) stwierdziłam że to całkiem niczego sobie przezwisko...i tak powstała GRYZON Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Border Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Ponieważ Wojtek brzmi zbyt banalnie a potrzebowałem nicka na fora to szukałem czegoś fajnego i oryginalnego. Nigdy nie miałem żadnego przezwiska, więc trzeba było wymyślić coś innego. Było to dość dawno a oglądałem wtedy x-men i jakoś tak samo przyszło. :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Moj nick powstal z polaczenia mojego starego nicku FerdeX z moim imię Piotr. 3 pierwsze litery z Piotr + 3 pierwsze litery z FerdeX i powstalo PioFer. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 byl gdzies chyba taki temat ale j - Jarek kwiatek - Kwiatkowski czyli od imienia i nazwiska Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Mój nick jest dosyć podobny do jkwiatka olek- Aleksander, dom- Domagalski Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
august Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 ja mam kilka przezwisk. -dla najbliższych znajomych jestem szczurek(kiedyś miałem strasznie szczupła twarz,a dodatkowo hodowałem szczura,oczywiście labolatoryjnego ;pp) -august,kiedyś kuzyn zaczął tak na mnie nazywać w rewanżu za to,że nazywałem do staszek,do dzisiaj tak zostało -antek,nauczyciel raz pomylił sobie moje imię i zamiast powiedzieć adek (starszy gość a powtarzał słowa kolegi) to powiedział antek i tak zostało - szalone oczy,crazy eyes,mam czasem nawyk szybkiego poruszania oczyma w bliżej nieokreślonych kierunkach,nawet w jakimś filmie była taka postać -mieczysław,mietek a te przezwiska to już nie wiem dlaczego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eQuadoR Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Gdy szukałem sobie nicku, nie chciałem używać swojego przezwiska. Potrzebowałem czegoś nowego. Wtedy na angielskim wpadło mi w ucho fajne słówko i po drobnych modyfikacjach powstał eQuadoR. Zgadnijcie jakie to słówko....różni się tylko jedną literą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody-hodowca Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 A mój nick jest taki jaki jest dlatego,że jestem jeszcze bardzo młody (mam 13 lat) no i hoduje rośliny. Dlatego właśnie "mlody-hodowca" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Grzesiek to oczywiście imię a lu to początek nazwiska Łuczak (niestety polskie litery litery nie wszędzie są używane i dlatego jest L) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roszka Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Mój natomiast pochodzi od innej nazwy rudzika tj od raszki, a po drobnej przeróbce powstała "roszka" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Od imienia mego. Proste. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Do mnie w domu mowia "Tikuś", lecz myślalem ze to nie bedzie dobrym nickiem na internecie od imienia "Tihomir" ('Tiho' - cicho; 'mir' - spokoj). Pewnego razu kiedy sobie z straszym bratem gralem jakas gre w sieci, to on zamiast mnie napisal "Tihcio" i zapytal czy mi sie podoba, a ja powiedzialem ze "w deche". Tak mi sie spodobal ze zaczalem go uzywac jako nicka, brzmial najbardziej 'polsko' ze wszystkich. Zeczywiscie, jakiego nicka bym jeszcze mogl kozystac? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 12 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2008 A mój nick jest taki jaki jest dlatego,że jestem jeszcze bardzo młody (mam 13 lat) no i hoduje rośliny. Dlatego właśnie "mlody-hodowca" Jeśli ty jesteś młody hodowca to jaka ja jestem? 11lat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laczu Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 moj nick to moje pseudo ktore mam od 4 lat, wszyscy mnie znaja pod tym nickiem, kumpel mi takie wymyślił ale nie wiem dlaczego, teraz wszyscy, nawet nauczyciele mowia mi laczu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evka13 Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Heh... Mój nick, to po prostu skrót od Evelina A 13, bo to moja ulubiona liczba oraz wiek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi