Skocz do zawartości

Dlaczego Masz Taki Nick?

gryzon

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano.

A więc tak jakoś zachciało mi się dowiedzieć dlaczego niektórzy z was mają takie dziwne nicki jakie mają :) A więc może najpierw ja:

Gryzon-dobra...tak więc kiedyś, jak miałam 5 lat, chodziłam na balet i tam miałam dużo znajomych w tym 20 letnie dziewczyny. One uwielbiały mi dokuczać więc ja im też (w samoobronie). Kiedyś jedna z nick tak mnie zdenerwowała, że.......ją ugryzłam :D

Okazało się że to całkiem niezły sposób na osiągnięcie...większego uznania (bo ja należe do ludzi, którzy lubią dominować). Potem jeśli któś mi dokuczał gryzłam go i wszysce nazywali mnie gryzoniem...jako że lubie gryzonie (mam chomiczki) stwierdziłam że to całkiem niczego sobie przezwisko...i tak powstała GRYZON :)

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ Wojtek brzmi zbyt banalnie :P a potrzebowałem nicka na fora to szukałem czegoś fajnego i oryginalnego. Nigdy nie miałem żadnego przezwiska, więc trzeba było wymyślić coś innego. Było to dość dawno a oglądałem wtedy x-men i jakoś tak samo przyszło. :rolleyes:

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam kilka przezwisk.

-dla najbliższych znajomych jestem szczurek(kiedyś miałem strasznie szczupła twarz,a dodatkowo hodowałem szczura,oczywiście labolatoryjnego ;pp)

-august,kiedyś kuzyn zaczął tak na mnie nazywać w rewanżu za to,że nazywałem do staszek,do dzisiaj tak zostało

-antek,nauczyciel raz pomylił sobie moje imię i zamiast powiedzieć adek (starszy gość a powtarzał słowa kolegi) to powiedział antek i tak zostało

- szalone oczy,crazy eyes,mam czasem nawyk szybkiego poruszania oczyma w bliżej nieokreślonych kierunkach,nawet w jakimś filmie była taka postać

-mieczysław,mietek a te przezwiska to już nie wiem dlaczego

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy szukałem sobie nicku, nie chciałem używać swojego przezwiska. Potrzebowałem czegoś nowego. Wtedy na angielskim wpadło mi w ucho fajne słówko i po drobnych modyfikacjach powstał eQuadoR.

Zgadnijcie jakie to słówko....różni się tylko jedną literą :D

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie w domu mowia "Tikuś", lecz myślalem ze to nie bedzie dobrym nickiem na internecie od imienia "Tihomir" ('Tiho' - cicho; 'mir' - spokoj). Pewnego razu kiedy sobie z straszym bratem gralem jakas gre w sieci, to on zamiast mnie napisal "Tihcio" i zapytal czy mi sie podoba, a ja powiedzialem ze "w deche". :D

Tak mi sie spodobal ze zaczalem go uzywac jako nicka, brzmial najbardziej 'polsko' ze wszystkich. Zeczywiscie, jakiego nicka bym jeszcze mogl kozystac? :)

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 months later...

moj nick to moje pseudo ktore mam od 4 lat, wszyscy mnie znaja pod tym nickiem, kumpel mi takie wymyślił ale nie wiem dlaczego, teraz wszyscy, nawet nauczyciele mowia mi laczu

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.