Heimdall Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Jaki stary temat odkopany Mój nick? Fascynajca Mitologią Nordycką, oraz kulturą skandynawską Heimdallr (pol. Hajmdal) to jeden z Bogów (który potem ginie) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Hemi nie taki stary bo z kwietnia Ja mam taki nik dlatego bo brat od kilku lat woła na mnie mietek i tak się przyjeło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 PioFer - od imienia i starego przezwiska/nicku (na niektorych forach). Pio - Piotr , Fer - Ferdek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capoeirista4 Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) Capoeirista4- bo ćwiczę moją ukochana CAPOEIRę (tak sie składa że już od 4 lat ) więc Capoeirista, a 4 bo to moja szczęśliwa liczba(choć wg Chińczyków to licznba śmierci ) Ale tak mi się przyjeło, i wszędzie jestem Capoeirista4 Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez Capoeirista4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni321 Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 moj nick wziol sie od mojego imienia ;D mowia na mnie-Areczek xD,Arni,Arkiko,Rico xD wiec miame w czym wybierac a te 321 to se tak napisalem zebym niezapomnial xD ps:Capoeirista4 tez trenowalem Capoerie i chyba z nowu zaczne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fawin Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Fawin-bo kiedyś grałem w kultową, przez większość pewnie znaną gierkę, nie będę się chwalił Japończycy również liczbę 4 uważają za liczbę śmierci:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Nepenthes - nie zgadniecie - bo uwielbiam dzbaneczniki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi