4rafko4 Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Oto i on http://pl.youtube.com/watch?v=8GseM66nWpc jezeli ma ktos tam konto prosze pisac i oceniac czekam na komentarze ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Oto i on http://pl.youtube.com/watch?v=8GseM66nWpc jezeli ma ktos tam konto prosze pisac i oceniac czekam na komentarze ?? Super podkład pod teledysk :-) Lepszy jak wyłażenie z trumny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 25 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2008 (edytowane) dzieki hehe czekam na reszte komentarzy Edytowane 25 Kwietnia 2008 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Jak zobaczyłem to się obaliłem XD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skolilaj Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Super filmik i muzyka!!! Tylko mam jedno pytanie. Co ty jej w sumie dałeś? Pierwszy raz widzę takiego robaka, albo to coś pospolitego ale nie wyraźnie wyszło. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 26 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) hehe Ten robaczek nazywa sie PINKA Uzywa sie w wedkarstwie do lowienia ryb hehe mam ich troszke bo karmie nimi mego pajaka :} Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Uzywa sie w wedkarstwie do lapania ryb Chyba ryby sie łowi a nie łapie? Tj. Na wędkę ( chodzi o caly zestaw z np. pinka na końcu) sie łowi a siatka sie łapię żeby bez off topu to powiem ze filmik jak filmik normalne ze zjadła robaczka -->jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 26 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2008 hehe ojeju oto mi chodzilo jkwiatek przejezyczylem sie i tyle dzieki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Ale ryby można też łapać - patrz na niedźwiedzie ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Ale ryby można też łapać - patrz na niedźwiedzie splash.gif Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem... Przecież wyraźnie napisał ze na pinkę Ja napisałem ze łapie sie na siatkę ,,, itp dobra juz bez off topu jak cos to do mnie na gg 7989289 -->jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 1. sam tytuł filmo polsko ingliszowy mnie powalił 2. fajne ujęcie, gdy pułapka się zamyka 3. chyba też taki filmik zrobie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 27 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) Odpowiedzi do heimdala odp 1-mialo byc trosze smiesznie wiec temu polsko-angielska nazwa hehe odp 2-dzieki ;] odp 3- Fajnie by bylo zebys pokazal filmik swoich ciekawych mucholowek i nietylko Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 30 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Dwa nowe filmiki ;] http://pl.youtube.com/watch?v=UcttnozaQH0 http://pl.youtube.com/watch?v=u1YLgqkwqns Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody-hodowca Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Niezły filmik i spoko tytuł "obiad mojej roślinki" . Zrób jeszcze kilka a na pewno zaglądne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 < hej rafko świetne filmiki, a zwłaszcza "Ucieczka pinki wprost w paszcze Muchołówki" ..... a wracając do pająka, jaki to gatunek ??? ja mam ptasznika kędzierzawego, nigdy nie karmiłam go pinkami tylko świerszczami muszę więc spróbować, bo apetycznie wyglądają heh ... > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi