lolek16 Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 witam dość nie dawno odstałem od mojego kuzynka pająka.... JEST to mała Geniculata L3.. zbliżą sie chyba kolejna wylinka:D:D moze znajdzie sie tu ktos kto mi powie ile jeszcze czasu potrzeba zeby pajaczek nabrał juz ładnych kolorków i był cos około L7 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Wszystko zależy jak go będziesz karmił. Wejdź najlepiej na terrarium.com.pl i poczytaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 25 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2008 ale tak mniej wiecej ile jeszcze czasu mi to zajmie... a karmic go moge duzo bo mam na to warunki:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Zgadzam sie z Jkwiatek odwiedz strone www.terrarium.com.pl Tam znajdziesz wszystko co potrzebujesz ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 9 Maja 2008 Autor Share Napisano 9 Maja 2008 chciałem sie pochwalić mój pajączek dziś wieczorem przeszedł wylinke:D:D: :) SPORO urusł:*:* JUZ JEST l4:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 Daj fotke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 12 Maja 2008 Autor Share Napisano 12 Maja 2008 A oto moja KOCHAN GIENIA po 3 wylince:D:D jest JUŻ L4:) teraz tylko czekać na nastepną wylinke już sie doczekać nie moge;/;/ nie wiem czemu ale moja Gienia straciła apetyt po wylince;/: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Gratuluje pomysłu co do terrarium Spróbuj tak ornate trzymać albo murinusa Pajączek po wylince może nie jeść przez dłuższy czas Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 15 Maja 2008 Autor Share Napisano 15 Maja 2008 chyba lepiej trzymać tego pajączka w TYM pudełku a nie w KLISZÓWCE. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 zgadzam sie z heimdalem jakis czas po wylince nie bedzie jadl nie martw sie tym za jakis czas odzyska chec :} Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 24 Maja 2008 Autor Share Napisano 24 Maja 2008 hehe JUŻ sie nabrał apetytu:) od tamtej pory zjadł już 4 białe robaki z wętkarskiego:) i chyba zbliża sie kolejna wylinka:) myslicie ze co miesiąc jest możliwa wylinka:P?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoz5 Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 ja bym sobie takiego kupił ale rodzice..... A i fajny domek ma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 24 Maja 2008 Autor Share Napisano 24 Maja 2008 wiesz u mnie rodzice też mi nie pozwolili;/;/ ale dostalem od kuzyna który ma hodowle w domu i teraz 30 maja ma domnie przyechac i ma mi przywiesc kedziora L7... moja mama nawet nie wiedziała ze dostałem ptasznika dopiero pozniej powiedziałem... mam jeszcze zamiar kubić jakiegoś BOASKA:) i ptasznika (smithi) ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killer_88 Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Nie polecam Smithiego moj linieje srednio co 3 miesiace ;/ Pajak ladny ale ten czas miedzy wylinkami jest dla mnie za dlugi Gienia ladna ja swoja sprzedalem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 24 Maja 2008 Autor Share Napisano 24 Maja 2008 a gienia ći co ile liniała?;> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi