wuper Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Witam. Mam takie dośc nietypowe pytanie. Mój kuzyn ostatnio poprosił mnie żebym poodcinał i wysyszył mu liście niektórych rosiczek, bo gdzieś przeczytał że się je dobrze pali i jest niezły efekt. Pytanie jest takie czy nic mu po tym nie będzie i czy to dobry pomysł? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 nic o czymś takim nie słyszałem::P:P heheh ale to raczej nie mozliwe:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 (edytowane) O ... Rozumiem zielone, ale rosiczki ... Tego nie słyszałem ... Palić można wszystko pytanie tylko z jakim skutkiem ... EDIT ... M-M2 Edytowane 25 Kwietnia 2008 przez MichaU-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 (edytowane) Rozumię zielone, ale rosiczki ... Pisze sie rozumiem A co do tego to hmm czy ktoś nie widzi czy rosiczki sa zielone Przecież sa Hmm a co do efektu to powiem iz raczej nie... choć jak nie sprobujesz nie będziesz wiedział Jeżeli to prawda będę sprzedawał heh Słyszałem o szalwi co ma działanie prawie jak marihuana ale żeby rosiczki -->jkwiatek Edytowane 25 Kwietnia 2008 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 To było pod wpływem emocji i dlatego błąd ... Juz naprawione ... Przyznam ze nie próbowałem tej szałwii ... Hmm ... W sumie wszystko dla ludzi ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi