Skolilaj Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Mam tego (mojego pierwszego) tłustosza od 2 albo 3 miesięcy, wiec sie na nich jeszcze dosyć nie znam. A więc: Wygląda to tak jakby miał 5 stożków wzrostu... Może się nie znam i bredzę głupoty ale proszę mi to wytłumaczyć... Fotki: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Roślina dzieli sie z czsem na wiele mniejszych ... To w sumie normalne u tłustoszy ... Osobniki starsze czesto sie dzielą ... U mnie tak sie podzielił gracilis x emarginata, moctezumae ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skolilaj Napisano 26 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Będę miał 5 tłustoszy??? :D:D:D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 wesery chyba najczęściej się dzielą. Jeśli nie masz ugadanej wymiany itd itp to polecam nie rozdzielać bo za niedługo się tego narobi niezliczona ilość i zajmiesz sobie dużo miejsca ,ale jak masz kaprys żeby podzielić to poprostu odrywasz poszczególne sztuki zostawiając każdemu jakiś korzonek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) Będę miał 5 tłustoszy??? Dokładnie (albo więcej Później znów sie podzieli i będzie 10 itp -->jkwiatek Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Ja naliczyłem 6/7 ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Mam tak samo. Niby przezimowałem tłuściocha a zmalał i teraz są trzy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Weser nie jest tłustoszem zimującym. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skolilaj Napisano 26 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Czyli po prostu wyjąć z ziemi i poodrywać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Jeśli chcesz dalej rozmnażać to rozszadz je osobno, a jesli nie to zostaw razem ... Tak jak pisał PK ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi