Davgranded Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Witam, posiadam niedużą muchołówke. Moje pytanie brzmi: jak mam dla niej upolować jakąs nie dużą muche najlepiej owocówke chociaz moze byc tez wieksza.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Nie musisz dla niej polować, najlepszym wyjściem jak koniecznie chcesz dokarmić jest kupienie zywych robaków w zoologicznym. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davgranded Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 no ale gdy ja chce :P jaki jest sposob aby jakas zlapac.. w reke nie zlapie bo sa za szybkie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Oj ... Postaw ją na pole/dwór i sama sobie złapie, a jak nie to jej złap i podaj ... Popatrz na oknie napewno jakas lata i złap ... I cała filozofia ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Tak czy siak owocówki to raczej kiepski pokarm dla muchołówki - są za delikatne, ofiara musi się ruszać po zamknięciu w pułapce. Jak koniecznie chcesz złapać to naciągnij kawałek materiału na rure od odkurzacza, wymaga nieco praktyki, bo jak materiał się za bardzo wpukli do srodka to powstaje krwawa miazga, ale generalnie dobry sposób, łatwo potem zebrać szybciutko muszki zanim dojdą do siebie i uciekną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davgranded Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 (edytowane) a jaka musi byc mniej wiecej temperatura na polu sory za glupie pytania ale jeszcze sie tak nie orietuje w hodowli roslinek owadozernych Edytowane 1 Maja 2008 przez koma błędy błędy i błędy jak zauważyła szamanka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 (edytowane) Wyższa od zera, mniejsza od 50*C Edytowane 1 Maja 2008 przez koma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Optymalna to ok 20 stopni ... Ale staraj sie nie robic takich błędów ... :| Dobry sposób Szamanka ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davgranded Napisano 1 Maja 2008 Autor Share Napisano 1 Maja 2008 ok dzieki.. jutro jak nie bedzie padac w krk to ja wystawie.. mam nadzieje ze cos zlapie.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi