Tom Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 dawno mnie nie było [oj bardzo dawno] więc przydało by się coś napisać a że kupiłem dzisiaj nową kapturnice to zdjęcia porobiłem fotki na konkurs {która lepsza?} czy ta ze spinaczem dla pokazania wielkości muchołówka po rozpakowaniu[1.2.2008r.] [sory za te napisy] i teraz i kompozycja teraz i parapet Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Ładnie, kolekcja się rozrasta Wg mnie lepsze pierwsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 2 Maja 2008 Autor Share Napisano 2 Maja 2008 była też podobna kapturnica tylko że miała jedną długa trąbę [czy jak to się nazywa] i byłe też venosse [czy coś takiego ale ta wygrała] jutro porobię może nowe fotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cubon Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Ładna kolekcja ;] Mi najbardziej się podoba na 3 fotka Ponieważ podstawek pod kapturnice to popielniczka , jakoś tak ciekawie sie kojarzy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi