lolek16 Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 WITAM dzis KUPIŁEM muchołówke Której tak bardzo poszukiwałem!!!! TO zdjecie: W środe powinienem mieć juz w domku:) myslicie ze dobry wybor??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Roślina bardzo ładna:-) Moze sie myle ale jesli chciales kupic banned to ta mucholowka nia nie jest:-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 2 Maja 2008 Autor Share Napisano 2 Maja 2008 banned tZn?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 To znaczy ze ma czerwony pasek na zewnetrznej stronie pulapki banned to inaczej red line , z tym ze ze nie zlewa się on z wybarwieniem pułapki; http://bestcarnivorousplants.com/CP_Photos...J_Flisek_01.jpg typowy banned czasem czerwien dochodzi nawet do polowy pulapki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 2 Maja 2008 Autor Share Napisano 2 Maja 2008 wiesz na pewno wiesz więcej odemnie:) ale sie ceisze ze kupiłem bo naprawde mi sie podobała:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcik Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 hehe he failed ale i tak bardzo ladna mucholowka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 2 Maja 2008 Autor Share Napisano 2 Maja 2008 czemu failed;/;/ mysle ze jest naprawde podchodząca pod red line;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Roślina 1 klasa widac ze ktos dbal o nia:-) Byc moze jest to banned w innej postaci jakis kolejny odłam:-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 2 Maja 2008 Autor Share Napisano 2 Maja 2008 jak mi dojdzie do domqu to postaram sie zrobic zdjecie i wam pokazac z bliska jej pułapki:): Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 2 Maja 2008 Autor Share Napisano 2 Maja 2008 jak mi sie podzieli lub zbiore nasiona to z pewnością bede sie zamieniał wiec moze moja kolekcja sie rozszerzy:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 < bardzo dobry wybór :tak: czekam na nowe zdjęcia i wrażenia po pierwszym kontakcie z roślinką heh > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 (edytowane) NIe robiac nowego tematu zapytam sie moze ma ktos na sprzedaz ta banned bo mnie ona ciekawi ??? aha lolek16 gdzie ja kupiles ?? Edytowane 2 Maja 2008 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Mi została ostatnia banded i C02 na sprzedaż to pisac na gg: 3107589 lub PW. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi