P.K. Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Ogólnopolska Giełda Gadów i Płazów w Świętochłowicach Termin: Impreza odbędzie się 01.06.2008. r w godzinach 09:00 - 15:00 Giełda odbywa się w Centrum Kultury Śląskiej w Świętochłowicach ( Jest to były MDK Zgoda) Pl. Krauzego 1 41-603 Świętochłowice Giełda jest imprezą jednodniową, zaczyna się o godz. 9.00 i trwa do 15.00 (dla sprzedawców od 8.00 - 16.00). Cena biletu: 5 zł (podrożał trochę jak wdać) Cena stolika 10zl Rezerwacja stolików na 2 tyg. przed giełdą u organizatora. (najlepiej trochę wcześniej bo później większość miejsc jest już zajęta) plucik@poczta.fm 601-30-87-67 (po godz. 12:00) Mapa NOWOŚĆ !!! Aby uniknąć długich kolejek przed wejściem ,bilety będzie można nabyć w dobrych kilku sklepach zoologicznych: CH Platan Zabrze - sklep ANIMALS CH Dąbrówka Katowice- sklep ANIMALS CH M-1 Czeladz-sklep ANIMALS Dla posiadaczy biletów z przedsprzedaży uruchomione zostanie drugie wejście aby nie powstało zamieszanie i korki . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Bilet 5zł!? Kiedyś był za 3.. potem 4... "CH Dąbrówka Katowice- sklep ANIMALS" - SUPER OPCJA! Będzie Heim na 100% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Ja też się postaram być.Heim jak by co to kup mi bilecik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Oczywiście, nie ma sprawy Odezwij się pare dni przed giełdą Kto jeszcze się pojawi? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Ja będę jeśli mi nic nie wypadnie (90%) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Wybiera sie ktos z was na gielde pociagiem? jesli tak to czy bedzie przejeżdżał przez stacje w Sterkowcu? Pytam poniewaz sam zamierzam jechac pociagiem a nie znam swietochlowic dlatego chcialbym jechac z kims kto bedzie orietowal sie w terenie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Jak chcesz, to mogę Cie odebrać w centrum Katowic i stamtąd sobie 15 minut busem podjedziemy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 Ok, to umawiamy sie ze odbierzesz mnie w katowicach (najlepiej na dworcu) a pozniej pojedziemy busem. Bedziemy w kontakcie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 Jasne, nie ma problemu Zapewne większą ilością osób będziemy jechać, pisz na gg w sprawie godziny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 Ja jade z kumplem ale napisalem na TCP i Arachnea o tym, wiec pewnie kilka osob sie dolaczy. Do gieldy jest jeszcze sporo czasu wiec dokladnie umowimy sie kilka dni przed gielda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 No giełda niedaleko Może ktoś chce się powymieniać / pohandlować bo to ostatni moment Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Kto z was zabiera sie pociagiem na gielde? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 (edytowane) Ode mnie tez nie daleko więc chyba będe:)ale bedą owadożery?? Edytowane 25 Maja 2008 przez wojtek0018 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Jak zawsze Średnio jest 3-4 sprzedawców Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cerberus Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Jak byłem w lutym to tylko Alberta spotkałem. Jak się kumpel wybierze to też będę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi