Nwankwo Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Oprócz Alberta jeszcze ja zawsze jestem i zazwyczaj dwóch kumpli do pomocy Oczywiście przy tym samym stoliku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cerberus Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Sorki wielkie, że o Tobie zapomniałem I tak przy jednym stoisku staliście Ale madagaskarki i regular pięknie rosną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 No i już po Fajnie było, ale troszkę mało znajomych Spotkałem zaledwie 8 osób z forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Daj jakies fotki ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 To jest pytanie czy twierdzenie? Nie robiłem fotek dużo, mam może z 10 Kiedyś wrzuce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagdaM Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Hej ja też byłam:)ale troszke jestem rozczarowana....liczyłam na więcej sprzedających ale i tak jestem zadowolona z zakupu jak na początek mojej hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roszka Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Tez się przyznam że byłam wpadłam tylko na chwilę i przybyły mi 3 roślinki więc uznaję wypad za udany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagdaM Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 no mi również 3 sztuki przybyły więc i tak jestem zadowolona.....a teraz w Tarnowskich Górach chyba jest giełda???ciekawe jak tam będzie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Ja czekam na następne Świony i Katowice Na giełdzie kupiłem sobie nowe zwierzątko i jest genialne, może wkrótce dam film Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagdaM Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 A orientuujecie się gdzie i kiedy są wystawy - giełdy roślinek na terenie śląska? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Świętochłowice są chyba największą taką giełdą, odbywa się 4 razy do roku, oprócz tego jest jeszcze giełda w Rybniku. Nie ma giełd typowo owadożernych w polsce, wszystko to są giełdy terrarystyczne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagdaM Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Dzięki a jeszcze zapytam kiedy najbliższa? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Jak gadałem z panem Witkiem kolejne Świony planowane na koniec września, a z tego co wiem od Marcina pomagającego przy organizacji Rybnika to też na pewno po wakacjach Jak będę miał jakieś info o imprezach gdzie będzie choć trochę mięsożernie to postaram się informować, o ile tylko czas i obowiązki mi pozwolą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagdaM Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Wielkie dzięki za odp... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi