Cubon Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Cześć wszystkim Nie widziałem takiego tematu w liście to ja coś napisze . A więc jak duże są wasze pułapki waszych pociesz ? Ja jestem początkującym hodowcą i jestem ciekawy jak to wygląda u was. U mojej roślinki największa pułapka ma 2.5 cm. Myślę że to stosunkowo dużo bo największa z moich wszystkich I tak w ogóle to orientujecie się jaki jest max dla pułapki u muchołapki ? Dzięki za odpowiedz na temat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Zdaje mi się, że taki temat był, aczkolwiek znaleźć nie potrafię Tutaj masz fotki pułapek prawie 4 cm, z tego co wiem rekordy pił paulo09 KLIK Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cubon Napisano 8 Maja 2008 Autor Share Napisano 8 Maja 2008 Jak już był to przepraszam : ( Nie znalazłem to napisałem bo ciekawy jestem ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 (edytowane) Moja ma okolo 3cm ale wyrastac pewnie beda wieksze hehe Oby ;] Edytowane 9 Maja 2008 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 http://www.freewebs.com/vftshop/images/bigPics/2inch.jpg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 szamanka twoja to ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 no szamanko robi wrażenie ) oczywiście pozytywne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 o masakra Ale wielgachne Poradziło by sobie z szarańczą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Nie moja, znalezione kiedyś w necie i zachomikowane w zakładkach, czasem się takie fotki przydają, aczkolwiek raczej rzadko się takie łapki pewnie trafiają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cubon Napisano 9 Maja 2008 Autor Share Napisano 9 Maja 2008 Moja muchołapka też sie odczeka takich rozmiarów co na fotografi u szamanki xDD ...Mam nadzieje :: , a wiece jaka jest średnia maksymalna wielkość pułapki ? Ja jeszcze tego nie mówiłem ,ale rok temu wyjechałem z Polski i mieszkam we Francji i tu jest cieplejszy klimat niż w Polsce i mam trochę lepsze warunki do utrzymania muchołapki ^^ Ostatnio u mnie było przez jakieś dwa tygodnie temperatura 40 stopni w słońcu i mój podopieczny ukazał zadowolenie z takiej pogody i wypuścił duże liście z dużymi pułapkami co bardzo mnie cieszy xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Miejsce zamieszkania hm... Są ludzie, którzy tworzą warunki jak w naturze roślinkom, w terrariach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 mój rekord był w środku lata zeszłego roku-5cm, ale teraz mają tylko 2cm (ew. 3cm) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 a regular form do jakich wielkości dorasta? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Mam jedno pytanie... Czy to normalne jak rozwinięty liść stoi pionowo? jak np. na tym zdjęciu: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 To czy wygląda tak jak na zdjęciu jest tylko i wyłącznie uwarunkowane od gatunku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi