Skocz do zawartości

Wielkość Pułapek

Cubon

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim :P

Nie widziałem takiego tematu w liście to ja coś napisze :P . A więc jak duże są wasze pułapki waszych pociesz ? Ja jestem początkującym hodowcą i jestem ciekawy jak to wygląda u was. U mojej roślinki największa pułapka ma 2.5 cm. Myślę że to stosunkowo dużo bo największa z moich wszystkich :P I tak w ogóle to orientujecie się jaki jest max dla pułapki u muchołapki ? Dzięki za odpowiedz na temat :P

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moja, znalezione kiedyś w necie i zachomikowane w zakładkach, czasem się takie fotki przydają, aczkolwiek raczej rzadko się takie łapki pewnie trafiają :)

Odnośnik do odpowiedzi

Moja muchołapka też sie odczeka takich rozmiarów co na fotografi u szamanki xDD

...Mam nadzieje :unsure: , a wiece jaka jest średnia maksymalna wielkość pułapki ? :P

Ja jeszcze tego nie mówiłem ,ale rok temu wyjechałem z Polski i mieszkam we Francji i tu jest cieplejszy klimat niż w Polsce i mam trochę lepsze warunki do utrzymania muchołapki ^^ Ostatnio u mnie było przez jakieś dwa tygodnie temperatura 40 stopni w słońcu i mój podopieczny ukazał zadowolenie z takiej pogody i wypuścił duże liście z dużymi pułapkami co bardzo mnie cieszy xD

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.