Marta Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 To czy wygląda tak jak na zdjęciu jest tylko i wyłącznie uwarunkowane od gatunku. Mieciu, Mieciu, Mieciu... Nie gatunku, lecz odmiany/kultywaru Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cerberus Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Mój regular po zimie zaczął się tak podnosić Fajnie to wygląda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Marta, Marta, Marta.. o to mi chodziło hehehehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 a mam pytanie co by nie robić nowego tematu - u royal red - jakie mogą być największe pułapki pytam tak z ciekawości - u mnie teraz największa ma około 2,6 cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk99 Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Moj red-green ma pułapki średno około 2,5- 3cm ale największa miała 3,3cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi