jkwiatek Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 (edytowane) to nie jest forum sklepu wiec sie tu nie pytaj. Temat zamykam. Chaialbym odniesc sie do tej wypowiedzi. Nie pisz ze to nie jest forum sklepu bo to jest forum sklepu. No ale jak moderatorzy o tym nie wiedza to nie wiem co jest. Prosil bym o jakas racjonalna wypowiedz ponieważ odkąd jestem TU to zawsze to było forum sklepu tak dla potwierdzenia Powered By IP.Board ? 2008 IPS, Inc. Licensed to: nepenti.pl 3. Rejestracja na forum jest jednoznaczna z wyrażeniem zgody na otrzymywanie newslettera. 5. Wszelkie oferty kupna sprzedaży i wymian w shoutboxie będą karane punktami ostrzeżeń i kasowane przez moderatorów; Wprowadzane zmiany na forum, w sklepie oraz banku Nepenti.pl, z którymi musi się zapoznać każdy użytkownik Edytowane 9 Maja 2008 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Zapraszamy również na forum, gdzie setki innych miłośników pomogą Ci w każdej chwili i udowodnią, iż trudna hodowlą tych roślin to mit. Więcej informacji poznasz po licytacji! Nie pozostawimy Cię bez dalszej, profesjonalnej pomocy! Chyba każdy może wywnioskować zaraz na początku ,że forum ma pomóc w wypromowaniu i zwiększeniu sprzedaży sklepu. Widać to wyraźnie -> 1 Nawigacja: Forum Sklep Nepenti 2 Wiadomości związane ze sklepem na pierwszej stronie, wszelkie nowe oferty i powiadomienia 3 Regulamin 4 Przytoczony przeze mnie fragment z aukcji allegro gdzie wyraźnie pisze że sprzedają nie tylko rośliny ale także nas jako konsultantów. cóż dodać.... każdy się na to zgodził i każdy może odejść ,choć czasem lepiej było by rozdzielić sklep i forum na dwie niezależne od siebie sprawy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 (edytowane) Moim zdaniem, to forum nie jest po to aby załatwiać tu sprawy związane z działaniem sklepu, i w zasadzie o to mi chodzi. Forum jest od załatwiania spraw odnośnie uprawy roślin możliwości ich pozyskiwania itp. ale jeszcze raz powtarzam nie po to żeby naganiać klientów dla sklepu czy załatwiać za sklep ich problemów czy opowiadać o nim ... Takie jest moje zdanie którego będę się trzymał !!! P.K. -> i ja właśnie to rozdzielam, a jak forum będzie traktowane przez innych i to zależy tylko od nas więc pytanie do was czy chcecie, żeby forum pracowało dla firmy czy służyło ludziom ?? Edytowane 9 Maja 2008 przez koma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 P.K. -> i ja właśnie to rozdzielam, a jak forum będzie traktowane przez innych i to zależy tylko od nas więc pytanie do was czy chcecie, żeby forum pracowało dla firmy czy służyło ludziom ?? Od strony marketingu jest tak jak piszę P.K. póki jednak użytkownicy tu piszą z zainteresowania a obsłudze czy np. szamance nikt nie płaci, całkiem to nie jest sklepowe forum. Zresztą patrząc po ilości, wątków krytycznych nie jest tak źle. Nie ma też polityki jednego zdania :-) Druga strona świata też ma swoich awanturników i nigdzie nie jest idealnie :-) Po prostu jest inaczej. A tak w ogóle to na forum widzę lekkie ożywienie i nie psujmy tego nierozważnie. Taki mam apel. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi