Quintessence Napisano 18 Maja 2008 Autor Share Napisano 18 Maja 2008 chciałbym poinformować, że czekam juz prawie dwa miesiące Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Border Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Ja już czekam dwa miesiące. Nawet na maile przestali odpisywać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 ja również żałuję że kupiłem przez sklep - przez allegro już bym dawno miał.... Oj, nie wiem. Ostatnie komentarze na Allegro nie są zbyt pozytywne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quintessence Napisano 18 Maja 2008 Autor Share Napisano 18 Maja 2008 wiekszosc to pozytywy ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Na ostatnich komentarzach zapewne zaważyła ostatnia wystawa w Czechach. Choć to tak bardzo nie usprawiedliwia. Na allegro podobno maja być niektóre aukcje skasowane bo david nie wyrabia z wysyłkami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 (edytowane) Ale nawet w pozytywach ludzie piszą, że długo czekali. Btw nikt im nie każe na wystawy jeździć, zwłaszcza jeśli nie wyrabiają i dobrze o tym wiedzą. Edytowane 18 Maja 2008 przez szamanka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Ale nawet w pozytywach ludzie piszą, że długo czekali. Hmm pewnie jest to spowodowane tym ze paczki sa wysyłane raz w tygodniu. Ale cóż miejmy nadzieje ze sie poprawi Zeby sie ludzie nie zniechęcali do owadozerow Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Border Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Na ostatnich komentarzach zapewne zaważyła ostatnia wystawa w Czechach. Choć to tak bardzo nie usprawiedliwia. Na allegro podobno maja być niektóre aukcje skasowane bo david nie wyrabia z wysyłkami Jeśli nie mają czasu albo rąk do pracy to nie powinni się za to brać. Uważam tak jak Nesprim ,który raz napisał na forum: "Liczy się obsługa, cena, jakość a nie to czy właścicielowi się krowa cieli, obiad przypala lub pryszcz wyskoczył." Można być wyrozumiałym ale nie za każdym razem. W jakim świetle to stawia firme jeżeli nie jest rzetelna i nie wywiązuje się z obowiązków. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quintessence Napisano 19 Maja 2008 Autor Share Napisano 19 Maja 2008 zaraz im chyba mejla napisze ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 (edytowane) ja już pisałem - i niestety nic to nie dało ;((((( p.s. a torf mi tak cholernie pilnie potrzebny ;(( Edytowane 19 Maja 2008 przez ITON Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 jeśli nie wyrabiają to niech kogoś zatrudnią, albo niech zamykają sklep, bo jak coś robić to porządnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Ta i zapewne piszą Ci którzy raz zamawiali roślinkę albo wcale. Rośliny sa wysyłane raz w tyg i z reguły dochodzą w terminie. Zamówcie 10 razy i porównajcie ile razy doszła za 2 dni a ile za miesiąc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 (edytowane) ale prawda jest taka że jak coś ma być z opuźnieniem to powinno się o tym przynajmniej powiadomić to po pierwsze, a po drugie grzeczność wymaga odpowiadać na meile - prawdę...a nie tak jak np w moim przypadku napisać że zostało wysłane - co jest nieprawdą i tak na koniec - co to za różnica kto ile razy zamawiał ?, i nikt tu nie mówi o domaganiu się dostania przesyłki za 2 dni - z naszą pocztą to raczej niemożliwe - ale jak się czeka 2 tygodnie, 2 miesiące - i przy okazji mówią ci że paczka została wysłana, bądź jest brak jakiegokolwiek kontaktu - no to wybaczcie ale to jest jawne robienie kogoś w balona, żeby nie rzec w ch...... pozdrawiam p.s. chętnie kupię rosiczki i muchołówki - bo zdaje mi się że nic ze sklepu nie będzie (oczywiście sadzonki) Edytowane 19 Maja 2008 przez ITON Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamo_aj Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 (edytowane) NIE DOSTAłEM PACZKI OD NEPENTI.PL!!! Zamówienie złożyłem w październiku tuż przed połączeniem firmy nepenti i bohemica plants, pisałem wielokrotnie do właściciela a paczki jak nie było tak nie ma! Dostałem kilka razy wiadomość że paczka już wysłana, a tania nie była bo z przesyłką kosztowała mnie ponad 70zł i wiele nerwów i czasu straconego pisałem że albo dostanę paczkę albo niech mi zwrócą pieniądze i od tamtego czasu nic jestem bardzo oburzony tą sprawą i mam nadzieję że ten temat coś mi pomoże w rozstrzygnięciu całej sprawy!!! pozdrawiam z nadzieją adamo_aj Edytowane 22 Maja 2008 przez adamo_aj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 (edytowane) Nie Ty jeden ... Ale tu Ci nikt nie pomoże ... Nikt z forum nie zajmuje sie pakowaniem i wysyłką roslin z BP ... M-M2 Edytowane 22 Maja 2008 przez koma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi