Skocz do zawartości

Przesyłki, lub ich brak

Quintessence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Na ostatnich komentarzach zapewne zaważyła ostatnia wystawa w Czechach. Choć to tak bardzo nie usprawiedliwia. Na allegro podobno maja być niektóre aukcje skasowane bo david nie wyrabia z wysyłkami

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nawet w pozytywach ludzie piszą, że długo czekali.

Btw nikt im nie każe na wystawy jeździć, zwłaszcza jeśli nie wyrabiają i dobrze o tym wiedzą.

Edytowane przez szamanka
Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
Ale nawet w pozytywach ludzie piszą, że długo czekali.

Hmm pewnie jest to spowodowane tym ze paczki sa wysyłane raz w tygodniu. Ale cóż miejmy nadzieje ze sie poprawi :) Zeby sie ludzie nie zniechęcali do owadozerow :)

Odnośnik do odpowiedzi

jkwiatek napisał:
Na ostatnich komentarzach zapewne zaważyła ostatnia wystawa w Czechach. Choć to tak bardzo nie usprawiedliwia. Na allegro podobno maja być niektóre aukcje skasowane bo david nie wyrabia z wysyłkami

Jeśli nie mają czasu albo rąk do pracy to nie powinni się za to brać. Uważam tak jak Nesprim ,który raz napisał na forum: "Liczy się obsługa, cena, jakość a nie to czy właścicielowi się krowa cieli, obiad przypala lub pryszcz wyskoczył." Można być wyrozumiałym ale nie za każdym razem. W jakim świetle to stawia firme jeżeli nie jest rzetelna i nie wywiązuje się z obowiązków.

Odnośnik do odpowiedzi

Ta i zapewne piszą Ci którzy raz zamawiali roślinkę albo wcale. Rośliny sa wysyłane raz w tyg i z reguły dochodzą w terminie. Zamówcie 10 razy i porównajcie ile razy doszła za 2 dni a ile za miesiąc.

Odnośnik do odpowiedzi

ale prawda jest taka że jak coś ma być z opuźnieniem to powinno się o tym przynajmniej powiadomić to po pierwsze, a po drugie grzeczność wymaga odpowiadać na meile - prawdę...a nie tak jak np w moim przypadku napisać że zostało wysłane - co jest nieprawdą

i tak na koniec - co to za różnica kto ile razy zamawiał ?, i nikt tu nie mówi o domaganiu się dostania przesyłki za 2 dni - z naszą pocztą to raczej niemożliwe - ale jak się czeka 2 tygodnie, 2 miesiące - i przy okazji mówią ci że paczka została wysłana, bądź jest brak jakiegokolwiek kontaktu - no to wybaczcie ale to jest jawne robienie kogoś w balona, żeby nie rzec w ch......

pozdrawiam

p.s. chętnie kupię rosiczki i muchołówki - bo zdaje mi się że nic ze sklepu nie będzie (oczywiście sadzonki)

Edytowane przez ITON
Odnośnik do odpowiedzi

NIE DOSTAłEM PACZKI OD NEPENTI.PL!!!

Zamówienie złożyłem w październiku tuż przed połączeniem firmy nepenti i bohemica plants, pisałem wielokrotnie do właściciela

a paczki jak nie było tak nie ma! Dostałem kilka razy wiadomość że paczka już wysłana, a tania nie była bo z przesyłką kosztowała mnie ponad 70zł i wiele nerwów i czasu straconego pisałem że albo dostanę paczkę albo niech mi zwrócą pieniądze i od tamtego czasu nic jestem bardzo oburzony tą sprawą i mam nadzieję że ten temat coś mi pomoże w rozstrzygnięciu całej sprawy!!! :(

pozdrawiam z nadzieją adamo_aj

Edytowane przez adamo_aj
Odnośnik do odpowiedzi

Nie Ty jeden ... Ale tu Ci nikt nie pomoże ... Nikt z forum nie zajmuje sie pakowaniem i wysyłką roslin z BP ...

M-M2

Edytowane przez koma
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.