Skocz do zawartości

Przesyłki, lub ich brak

Quintessence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Czekam od 2 miesięcy na zamówienie. Po kilku mailach dostałem odpowiedź że nie mają czasu odpisywać na x maili. Paczka miała zostać w końcu wysłana, czekam już tydzień i nic.

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie nepenti i behemica to jedna wielka porażka. Jeśli ktoś chce tak prowadzić interes to raczej nie za długo, do tego jeśli jest to tylko hobby więc nie ma co liczyć że poświęcą temu więcej czasu. Ja też ostatnio zrobiłem zamówienie ... 5 maj :) 1tyg czekali na przelew (nie powiem ze dostali go nastepnego dnia ;) ) teraz od 2 tyg przygotowują paczke ... Ostatnio robiłem zamówienie u wistuby i byłem zły że miesiąc to trwało ale podczas tego miesiąca z wistubą był cały czas kontakt. a tu czekam już 3 tyg ... a pewnie poczekam jeszcze kilka. Ja proponuje się zorganizować i nie kupować tam do poki cos sie naprawde nie zmieni, w zamian proponuje zamowienia zbiorowe od innych oferentow.

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponuje się zorganizować i nie kupować tam do poki cos sie naprawde nie zmieni, w zamian proponuje zamowienia zbiorowe od innych oferentow.

popieram :)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.