ITON Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 witam mam pytanie - pewnie błache ale dlaczego nie dochodzą do mnie meile z informacjami o nowych tematach, bądź nowych wypowiedziach.... - pewnie coś gdzieś źle ustawiłem - tylko co;)) pozdrawiam i bez nerwów proszę hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Zobacz tutaj: KLIK, powinien być temat który subskrybujesz Zaznaczasz i usawiasz natychmiastową notyfikację via email Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 9 Maja 2008 Autor Share Napisano 9 Maja 2008 mam tak porobione ale coś nie działą ;(( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 W takim razie sprawa przekazana do supportu Napiszę jak coś się wyjaśni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 11 Maja 2008 Autor Share Napisano 11 Maja 2008 W takim razie sprawa przekazana do supportu Napiszę jak coś się wyjaśni witam i jak już coś wiadomo w mojej sprawie pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi