kamil.sagan Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 (edytowane) Hej Zamawiał ktoś z was kiedyś jakies rośliny z wistuby?? Bo mam zamiar dzbaneczniki i heliamphore jedna zamówić i nie wiem czego sie spodziewać. Ile czasu trwa przesyłka i jakie rośliny przychodzą?? malutkie czy moze juz podrośnięte?? Edytowane 11 Maja 2008 przez kamil.sagan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Polecam odezwać sie do Maklerw'a on zamawiał niedawno i można było sie dołączyć Wiec cos więcej powie nt. Wistuby Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Jeśli nie zależy Tobie na czasie możesz zamawiać. Jednak często zamówienie jest kompletowane wiele tygodni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Zgadza się od zamówienia do wysyłki minoł miesiąc paczka jeszcze nie doszła więc wielkości i stanu roślin nie moge podać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Mam swoje roślinki z importu juz u siebie, dzbaneczniki przyszły małe, moze nie tycie, ale są po prostu małe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Gratulacje ... Tłustosze teraz tylko słonko ... Duzo słonka i bedzie czego zazdroscić ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Tłustosze są ok, tylko by spróbował badziewie wysłać za 8euro, ale dzbanki jak widać słabo trochę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juliusz Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Nieraz zamawiałem u Wistuby. To prawda, że rośliny są raczej małe, a czas oczekiwania to z reguły od 2 do 4 tygodni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gekon Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Ja też zamawiałem i nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Rośliny średniej wielkości docierały w max. tydzień, a gdy byłem w Niemczech to doszły w 2 dni. Zależy jaką bierzesz przesyłkę - DHL jest najlepszy, choć drogi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Podobnie jak Gekon - nigdy nie czekałem długo, a w Niemczech to już wogóle turbo Jakość/rozmiar - bardzo ładne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi