wuper Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 (edytowane) Hey. Ostatnio na pewnym forum znalazłem temat z dźwiękami 3D. Bardzo mi się to spodobało i może wam również się spodoba. Naprawdę efekt jest niesamowity! Poniżej opis z kilkoma utworami ;] W paczce znajdują się super nagrania, które przenoszą nas w różne miejsca. Efekt dźwięku 3D jest tak dobrze wykonany, że czasem mamy wrażenie, że odgłosy pochodzą z pomieszczenia, w którym się znajdujemy. Wymagania: słuchawki stereo, na głośnikach nie zauważy się tego efektu 3D Instrukcja: 1. Przygotuj słuchawki stereo (na głośnikach to nie zadziała) 2. Zadbaj, aby przez najbliższe 5 minut nikt Ci nie przeszkadzał 3. Podłącz słuchawki i załóż je zgodnie z oznaczeniami ("L" dla lewego ucha, "R" dla prawego) 4. Odpal nagranie i zamknij oczy... Kod: Download: http://rapidshare.com/files/63479824/3Dsou...etapl2_4_DW.rar Mogę podac dokładny link do tematu, jest to pierwsza paczka a paczek jest 7. Pozdrawiam Edytowane 12 Maja 2008 przez wuper Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Najlepsza jest wizyta u fryzjera I ten szept do ucha na końcu... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 nie wchodzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Border Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 To jest niesamowite. I te nożyczki rotfl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 świetne Mi tam najbardziej sie podoba jak ten koles zapalki podpala Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi