Skocz do zawartości

Wystawa W Warszawie 17-18 Maj 2008

Rekomendowane odpowiedzi

hmmmm :) smakowo było :D aaaaaaaaaaaale mi sie podobało i z Łukaszem pogadałem i w ogóle Wyjasnił mi pare Rzeczy Super super :) Jak by co to niedługo bohemica wystawi nowe dzbanki Ponoć bardzo ładne maja być :D

Rośliny były suuper i nie drogie naprawdę nie drogie więc jakoś tak powiekszyłem sobie troszke kolekcje bo nie mogłem sie oprzeć :)

A co kupiłem hmmm no nie dam rady wymienić hyba wszystkiego bo nie pamiętam teraz i do tego nie przy wszystkim były nazwy Tak ok 6 muchołówek w tym red line, red dragon cup trap yyy i reszty nie pamiętam :P 5 dzbaneczników na pewno (osobno) ephipiata no i reszty nie pamietam Helimphore minor taką ładną :) 2 rosiczki ale tez teraz nie pamiętam no i oplątwe brodaczkowata za darmo dostałem :) aaa i nasionka kapturnicy :)

Jak juz dojde do ładu z tym co tu mam to dodam do listy roślin i dam znać :) a no i moze wreszcie jakieś fotki dodam :)

Odnośnik do odpowiedzi

hehe chcieliscie jakas fotkę zeby byl ktos na niej No to macie

Kamil mi ja zrobil hehe hehe pozdro

Ps: Ale mina hehe

post-2451-1211155149.jpg

Edytowane przez 4rafko4
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.