kamil.sagan Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 hmmmm smakowo było aaaaaaaaaaaale mi sie podobało i z Łukaszem pogadałem i w ogóle Wyjasnił mi pare Rzeczy Super super Jak by co to niedługo bohemica wystawi nowe dzbanki Ponoć bardzo ładne maja być Rośliny były suuper i nie drogie naprawdę nie drogie więc jakoś tak powiekszyłem sobie troszke kolekcje bo nie mogłem sie oprzeć A co kupiłem hmmm no nie dam rady wymienić hyba wszystkiego bo nie pamiętam teraz i do tego nie przy wszystkim były nazwy Tak ok 6 muchołówek w tym red line, red dragon cup trap yyy i reszty nie pamiętam 5 dzbaneczników na pewno (osobno) ephipiata no i reszty nie pamietam Helimphore minor taką ładną 2 rosiczki ale tez teraz nie pamiętam no i oplątwe brodaczkowata za darmo dostałem aaa i nasionka kapturnicy Jak juz dojde do ładu z tym co tu mam to dodam do listy roślin i dam znać a no i moze wreszcie jakieś fotki dodam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 (edytowane) hehe chcieliscie jakas fotkę zeby byl ktos na niej No to macie Kamil mi ja zrobil hehe hehe pozdro Ps: Ale mina hehe Edytowane 19 Maja 2008 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serbia Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 czemu te wszystkie duże kapturnice są w takich małych doniczkach? Kapturnice tak lubią? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 Te doniczki tylko się wydają małe ale to efekt spowodowany przez duże rozmiary kapturnic. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi