Cephalotus Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Wojtku, nie wiem czy taki drugi konkurs będzie. To przede wszystkim zależy od tego, czy będę w stanie ufundować jakieś nagrody. A nie chcę oferować niczego badziewiastego. Michcup, nie bardzo wiem jak pokazać zdjęcia innych osób. Raz, że jest tego trochę, a dwa, nie wiem czy każdy by sobie życzył, aby jego zdjęcia pokazywać. Pomyślę nad tym, ale nie wiem czy chce mi się tyle zdjęć obrabiać. Jak znajdę chwilkę, to może je walnę tymczasowo do mojego albumu i udostępnię link na forum. Nagrody wyślę we wtorek, albo środę, bo na prawdę mam trochę spraw do załatwienia. :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 OK Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Tez chcialbym luknac na innych fotki ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi