lolek16 Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Witam dzis zauważyłem na ziemi od muchołówki GIANT zielony nalot;/ Nie wiem co to może być?? próbowałem posadzić mech ale niestety usechł;/ Czy ten nalot jest spowodowany wilgotnością ziemi??? a może to jakiś malutki meszek wyrasta?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Najprawdopodobniej jakieś glony, być może mech. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 15 Maja 2008 Autor Share Napisano 15 Maja 2008 usunąć to?? czy przesadzić?? albo zostawić :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Jak śluzowate to glon, trudno go usunąć, jak taki mięciutki zielony nalot to niedługo ci mech wyrośnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 20 Maja 2008 Autor Share Napisano 20 Maja 2008 (edytowane) jest to ślizgowate;/;/ więc co zrobić?? jeszcze mam pleśń;/ łeeee musze to wszystko zlikwidowac;/ Edytowane 20 Maja 2008 przez lolek16 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 pleśń to likwiduj np Topsin - em a jak masz i glony i pleśń to najlepiej przesadzaj... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi