Skocz do zawartości

Głosowanie - Roślina Maj 2008

Głosowanie - Roślina Maj 2008  

Wyniki zostały ukryte do momentu zakończenia głosowania! Proszę o cierpliwość!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Oto ankieta na roślinę maja 2008!

W ankiecie zostały podany nicki osób, które wystawiły fotki zgodne z regulaminem konkursu, z tego tematu.

Odrzucone:

wuper

megi_l1

Wiki

michcup

Nepenthes

BartoszW

Bialy2007

edeks

mmandi

sativ

Skolilaj

ITON

W sprawie wyjaśnienia dlaczego fotka została odrzucona można pisać na gg: 4066735 lub email: maciej@nepenti.eu

Przypominam, że głosowanie na siebie jest niedozwolone!

Zapraszam go głosowania, które trwa do końca maja.

Odnośnik do odpowiedzi

Cephalotus zmienił regulamin w trakcie konkursu... Nie moja wina... Pisał, że ten wchodzi od następnego, a wprowadził w trakcie, kasując stary ;)

Przepraszam wszystkich serdecznie za tą sytuację, następnego konkursu nie organizuję.

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem to troche nie fair, że w trakcie konkursu zostały zmienione zasady...tym bardziej, że odpadły zdjęcia które moim zdaniem miały bardzo duże szanse na wygranie...nie dało by się tego odwołać? Nowe zasady obowiązywały by od przyszłego konkursu.

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe zasady obowiązywały by od przyszłego konkursu.

Tak Cephalothus napisał, ale tylko w jednym poście... A stary egulamin do tego konkursu skasował, ot tyle...

Odnośnik do odpowiedzi

Olekdom ma racje! zlyy

Nie mozna tak na pol konkursu zmieniac zasad.

Wogole to po co zmieniac zasady? NIe sdze ze cos bylo na tyle pilne zeby od razu trzeba bylo zmieniac zasady (i na dodatek nie informujac o tym nikogo).

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee, w poprzednim regulaminie rozmiar max. był 800x600, karteczkę mam, rozmiaru sie trzymałem więc o co kaman? Dobrze ze następny konkurs bedzie już jasny jak słoneczko ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Administrator wyraznie napisal, ze nowe zasady obowiazuja od nastepnego konkursu, czyli ten jest wykluczony z nowych zasad.

Dlatego uwazam ze akurat ten temat jest juz zakonczony.

Odnośnik do odpowiedzi

Osoby, które przygotowywały się do konkursu na pewno przeglądnęły regulamin wcześniej i znały zasady na jakich trzeba zrobić zdjęcia. Regulamin został zmieniony końcem dnia 13 maja, a do 15 należało nadesłać zdjęcia, dlatego nie uważam, że to jest w pół konkursu. Dodatkowo, jeżeli ktoś nie pamiętał starego regulaminu, można było zawsze napisać do autora tych zmian czyli MNIE, albo do autora poprzedniego regulaminu, który nieznacznie został zmieniony czyli Heimdalla. Nie ukrywam, że faktycznie mogłem zaczekać te dwa dni z jego wprowadzeniem. Za to osoby, które czują się z tego powodu pokrzywdzone bardzo przepraszam. Jak się zgłoszą do mnie, gdyż uważają, że mogli wygrać, to pomyślimy nad jakimś letnim zadość uczynieniem. Za swoje błędy należy płacić (nie traktując tego dosłownie). I na tym myślę będzie koniec. :)

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chciał wiedzieć tylko jaki był powód odrzucenia mojej fotki bo już z tego bełkotu nic nie kapuje. Co chwile jakieś zmiany......

TEż jestem ciekaw, napisałem już wczoraj maila, ale do dziś nie dostałem odpowiedzi... :(

Odnośnik do odpowiedzi

Edeks i Ty się dziwisz że fotka Twoja została odrzucona?? Zobacz jaki nik masz na karteczce nap jeśli nie wiesz to ja Ci nap HUNTER209 i wychodzi albo masz 2 konta albo komuś "zwinołeś" fotkę.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.