Skocz do zawartości

Głosowanie - Roślina Maj 2008

Głosowanie - Roślina Maj 2008  

Wyniki zostały ukryte do momentu zakończenia głosowania! Proszę o cierpliwość!

Rekomendowane odpowiedzi

W tej edycji konkursu obowiązuje jeszcze stary regulamin, na zdjęciu MUSI być karteczka z nickiem forum i datą zrobienia zdjęcia. Obejzyj fotki które przeszły.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość BartoszW
Zły rozmiar, w starym regulaminie obowiązkowy rozmiar to 600x800 lub 800x600

Boshe ale to jak mam fote 400x800 to co mam ją rozciągnąć żeby te 600 było?

A poza tym 800x600/600x800 to był maksymalny rozmiar.

Edytowane przez BartoszW
Odnośnik do odpowiedzi

Jakbyś zadał sobie trud przeczytania wczesniejszych postów to byś wiedział że obowiązuje wcześniejszy regulamin, którego już nie ma na forum i wg niego tak, powinieneś rozciągnąć fotkę.

Odnośnik do odpowiedzi

Też prawda, ale Bartek wstawiał swoje zdjęcie przed zmianami regulaminu więc to go nie usprawiedliwia, powinien wiedzieć że był to rozmiar obowiązkowy.

Odnośnik do odpowiedzi

Edeks i Ty się dziwisz że fotka Twoja została odrzucona?? Zobacz jaki nik masz na karteczce nap jeśli nie wiesz to ja Ci nap HUNTER209 i wychodzi albo masz 2 konta albo komuś "zwinołeś" fotkę.

Faktycznie xD mam 2 konta, a dokładnie jedno, bo tamto mi nawaliło i nie mam do tamtego hasła ani maila... a fota była robiona i miał być dodana na tamtym koncie unsure zwracam honor unsure Dobra... to ja czekam do następnej edycji ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.