1w0na Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 (edytowane) Wie ktoś może gdzie można zakupić torf kwaśny do 20l na terenie Warszawy? Byłabym wdzięczna za adres... Edytowane 17 Maja 2008 przez 1w0na Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Wie ktoś może gdzie można zakupić torf kwaśny do 20l na terenie Warszawy? Byłabym wdzięczna za adres... W centrali ogrodniczej jak się jedzie do Okęcia, koło Obi [Aleja Krakowska?]. Ale jakoś tak mi zgnił po kilku miesiącach i ma patole w środku.Walor to cena 8 zl za 80 litrów, 20 ci odsypią jak zapłacisz za cały. A i mam wykwity soli teraz, co mnie lekko dziwi. Uprzedzając Keramzyt w Arkadii, w LM, czasem nawet mucholowki widzialem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 17 Maja 2008 Autor Share Napisano 17 Maja 2008 (edytowane) Oj, tamte okolice to jest za daleko ode mnie... Ale dobrze wiedzieć... Czy możesz podać adres? A w tych hipermarketach są same 80l... to za dużo Edytowane 17 Maja 2008 przez 1w0na Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Oj, tamte okolice to jest za daleko ode mnie... Ale dobrze wiedzieć... Czy możesz podać adres? A w tych hipermarketach są same 80l... to za dużo Spróbuj się jeszcze spytać jkwiatka. Ja mogę oddać z 5 litrów jakby co, ale tego takiego sobie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 18 Maja 2008 Autor Share Napisano 18 Maja 2008 Ok, zaraz popytam ludzi i poszukam w google. Może na innych stronach gdzieś zostało napisane (Bosh, żeby w warszawie nie móc dostać torfu 20l> xD) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Zapraszam na gg zależy ile potrzeba torfu mogę dać gratis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 18 Maja 2008 Autor Share Napisano 18 Maja 2008 Właśnie teraz będe potrzebowała pilnie torfu gdyz zalegly sie u mojej muchołówki 2 rodzaje robactw huh jkwiatek napisz o której bywasz na gg. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Border Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 (edytowane) Pod Halą Mirowską na Jana Pawła są takie budki i tam można torf kupić w woreczkach po 5l chyba za 4 zł. Edytowane 20 Maja 2008 przez koma Brak litery w adresie :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 21 Maja 2008 Autor Share Napisano 21 Maja 2008 (edytowane) oo... to już lepiej We środę podjadę i się zaopatrzę (o ile są ) // trochę czasu minęło Byłam i.... nie było Zwariować można żeby w warszawie nie było poniżej 20l torfu... świrus Edytowane 21 Maja 2008 przez koma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi