Gość BartoszW Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Poza 2 fotkami (1 i 3 ) ktore sa takie same nic konkretnie nie widac. No wiesz co. Jarek wyluzuj. Chłopak specjalnie pojechał żeby te fotki zrobić a ty tak od razu? Następnym razem więcej zrobi. Ja daje 5/10 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 fakt mała pomyłka:) to jest ta fota ktora powinna tam się znaleść Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malgosiaurban Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Poza 2 fotkami (1 i 3 ) ktore sa takie same nic konkretnie nie widac. Ale chłopak przynajmniej zrobił jakies fotki i je nam pokazał i chwała mu za to... Jeśli dobrze pamiętam to Ty tez niedawno byłeś na torfowisku a żadnych fotek nie pokazałeś. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Jeśli dobrze pamiętam to Ty tez niedawno byłeś na torfowisku a żadnych fotek nie pokazałeś. Trodno zrobic zdjecia nie posiadajac aparatu. Jak wybiore sie do Morta to wezmiemy aparat i sie pojdzie cos sie da Jakies spotkanie forumowiczow ?? Dam znac pozniej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Trudno zrobić zdjęcie, jak się komuś baterie wyczerpują Zdjęcia super, a roślinki to już wogóle. W porównaniu do tego jak wyglądały na pierwszej wyprawie to po prostu cudownie!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchozerka Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Świetne te roślinki Ja bym tak surowo nie oceniała-nie każdy aparat jest świetny, nie zawsze bateria jest naładowana. A w naturze roślinki musiały wyglądać prześlicznie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 3 Lipca 2008 Autor Share Napisano 3 Lipca 2008 Oczywiście że pięknie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoz5 Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 ja chyba też będę w tym tygodniu na jurze i jak nie znajde to mnie chyba szlag.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi