lolek16 Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 WITAM chce wam przedstawić kilka interesujących muchołówek:) FOTKI SA DZIĘKI Gawien * D.M DENTATE *D.M FUSED TOOTH (summer/autumn) *D.M CROSS TEETH *D.M MICRODENTS *D.M DRACULA *D.M WACKY TRAPS / BART SIMPSON Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevil Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Muchołówki wymiatają, są naprawdę przepiękne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOLEK888 Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Łał naprawdę piękne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Są to muchołówki ze sklepu w Anglii , na 90% będe chciał od nich coś zamawiać po wakacjach a że sklep nie jest w PL to fajnie by było zamowic zbiorowo Ale ja bym był chetny po wakacjach wiec jeszcze jest czas , jak cos to na pewno dam info na forum Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 no super foty !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiep Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 O matko jakie piękne a mógłbyś podać mi stronkę sklepu ?? a może Gawien byśmy w ciągu wakacji zamówili ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
august Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 (edytowane) rozumiem,że te zdjęcia są z http://www.freewebs.com/vftshop/vftgallery.htm ,niektore odmiany możesz kupić na sklepie bp jak np."cross teeth" za jakieś 40 zł Edytowane 23 Maja 2008 przez august Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 http://www.freewebs.com/vftshop/ Mają drogo ale za niektóre z tych odmian naprawde duż bym dał Niewiem czy w wakacje sie uda było by miło , ale zalezy to od tego czy uda mi sie troche kaski nazbieraz , bo jak juz będe od nich zamawiał to chce przynajmniej kilka roslin ze wzgledu kosty wysyłki Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 jaki jest sens kupowac rosliny zimujace przed zima? przeciez niektore nie przezywaja i warto tak tyle siana ryzykowac przed zima? nie lepiej teraz na wiosne kupic, rozmnozyc podczas lata i na zime sprzedac juz wlasne rzadkie mucholowki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 < są wyjątkowe jestem bardzo chętna i zgodna co do grupowego zamawiania pozdrawiam ... > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 nom może i Josyn ma racje może powinnismy zrobic jak najszybciej ten import ?? szybko byśmy wysiali nasiona i jakby wypaliło to byśmy sie powymieniali muchołówkami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Po pierwsza primo to nie są nasiona tlyko rośliny, do drugie średnia wialkośc rośłin w tym sklepie to 2-5cm. Najepiej żeby zarobić import teraz albo na poaczątku wakacji. My braliśmy muchołowki we wrześniu tylko z Czech i jakoś wszystko jest dobrze z roślinami . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 a wcale że nie Miecio tam tak jest napisane ROZMIARY ROŚLIN od 2.5cm do 10cm więc najmniejsze mają 2.5cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 24 Maja 2008 Autor Share Napisano 24 Maja 2008 WIęćc kto jest za grupowym zamuwieńiem:) BO ja mOGE sie wpisac na LISTE;/ TYLKo jest jeszcze później jak te wszystkie muchołówki dojda do jednego z nas to póżniej nastepne koszty z wysyłka!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Oki sory pomyliłem się nie spojrzałem na tą stronę to trzeba Ale i tak więkrzość rośłin to do 5 cm (chodzi o najciekawsze gatunki) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi