Gawien Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Sądze że będzie na tyle dużo chetnych ze spokojnie możecie zorganizować zamowienie w kilka osób, ja tak jak wspominałem nie pisze sie na to teraz , a nawet jak we wrzesniu wyjdzie na to że będzie strach zamowic roslinki zeby sie nic im nie stało to nie ma problemu moge zamowic po zimie A tak ogolnie tak jak Miecio pisze te najciekawsze są bardzo małe ( ja bym zamawiał tylko te ciekawsze mucholowki) to po co je zimować ? Pozdrawiam , Piotrek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 W swojej karierze nie widziałem jeszcze na żywo Barta Simpsona Ciekawie wygląda, czy to stała mutacja? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Moim zdaniem stała , w takim wybarwieniu jej nie widziałem , ale ogolnie "Wacky Traps" widziałem już u kilku osób Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 ja jestem rowniez za importem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 'Wacky Traps' to stała, oficjalna odmiana. Jest zdolna do kwitnienia ale z tego co pamiętam nasion nie sposób otrzymać z racji zdeformowanego słupka kwiatowego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 24 Maja 2008 Autor Share Napisano 24 Maja 2008 to jak robimy ten import?? może zbierzemy liste osób?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 możemy robic ja sie na to pisze tylko kto to zorganizuje bo to poważna sprawa i trzeba tam też napisac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 24 Maja 2008 Autor Share Napisano 24 Maja 2008 nie wiem moze ktos jest chetny? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Może niech robi ten co zaproponował Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 no wiesz Miecio zaproponował to Gawien ale on narazie sie na to nie pisze bo on będzie zamawiał w wakacje więc ten kto zaproponował odpada Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 No to druga osoba która się zgodziła zamawiać coś Dlaczego, każdy chce coś zamawiać, a nie chce się podjąć ogranizacji importu. Nie chce jatki?? Jest to odpowiedzialność, a do mnie się zwalali niektórzy za import organizowany przezemnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 przeze mnie-oddzielnie sie pisze miecio Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 25 Maja 2008 Autor Share Napisano 25 Maja 2008 kurcze ja tez sie boje podjąć tego importu;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Czemu się boisz?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 a co za problem ? ja bym wam zrobił import chętnie ,ale będę musiał za niedługo zwijać manatki na wieś więc nie da rady:) ps. Napiszcie do sprzedawcy czy możliwa jest zniżka i w jakich wypadkach. Ile kosztuje wysyłka o ile nie pisze. Czy wszystkie rośliny są dostępne od zaraz. Zamówcie Wpłaćcie pieniądze i git:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi