Skocz do zawartości

Muchołówki Cudeńka

Rekomendowane odpowiedzi

Sądze że będzie na tyle dużo chetnych ze spokojnie możecie zorganizować zamowienie w kilka osób, ja tak jak wspominałem nie pisze sie na to teraz , a nawet jak we wrzesniu wyjdzie na to że będzie strach zamowic roslinki zeby sie nic im nie stało to nie ma problemu moge zamowic po zimie :P

A tak ogolnie tak jak Miecio pisze te najciekawsze są bardzo małe ( ja bym zamawiał tylko te ciekawsze mucholowki) to po co je zimować ?:)

Pozdrawiam , Piotrek

Odnośnik do odpowiedzi

'Wacky Traps' to stała, oficjalna odmiana. Jest zdolna do kwitnienia ale z tego co pamiętam nasion nie sposób otrzymać z racji zdeformowanego słupka kwiatowego.

Odnośnik do odpowiedzi

No to druga osoba która się zgodziła zamawiać coś :P Dlaczego, każdy chce coś zamawiać, a nie chce się podjąć ogranizacji importu. Nie chce jatki?? Jest to odpowiedzialność, a do mnie się zwalali niektórzy za import organizowany przezemnie.

Odnośnik do odpowiedzi

a co za problem ? :D ja bym wam zrobił import chętnie ,ale będę musiał za niedługo zwijać manatki na wieś więc nie da rady:)

ps. Napiszcie do sprzedawcy czy możliwa jest zniżka i w jakich wypadkach.

Ile kosztuje wysyłka o ile nie pisze.

Czy wszystkie rośliny są dostępne od zaraz.

Zamówcie

Wpłaćcie pieniądze i git:)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.