killer_88 Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Witam Od dwoch lat hoduje kapturnice i przyszedl czas na jakas nowa, wiem ze wszystkie maja podobne wymagania ale jedne potrzebuja wiecej inne mniej swiatla. Jak sadzicie ktora z tych dwoch roslin bedzie lepiej rosla na zachodnim parapecie (slonce jest na nim od 15 do zachodu) ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Myslę, że obie będą rosły bardzo podobnie, ale idac tropem że mniej wybarwiające się potrzebują nieco mniej światła myślę,że farnhamii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 warunki i tak podobne a Juthatip Soper ładniejsza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 nie lubie zadnej z nich - farnhamii mam 4 od 3 lat i prawie w ogole nie rosna, ale to moja wina, bo na poczatku nie wiedzialem ze sie zimuje ( w pierwszy rok ) teraz solidnie przezimowane i rosnie. soper mi szybko padl, bo doszedl prawie martwy i nie moglem nic zrobic. farnhamii jest wg. mnie trudniejsza w hodowli od soper, i brzydsza, wiec polecam soper.. pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi