herbalski Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 Poniżej kilka zdjęć z wczorajszego wypadu na torfowisko. Rosiczek jest tyle (rotundifolia, anglica i mieszańce), że bardzo trudno się poruszać, aby nie zadeptać. Szukałem również tłustosza pospolitego, który też podobno tu występuje, ale się nie udało. Może następnym razem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 Piękne rośliny. Dzięki za fajne zdjęcia:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcik Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 wczorajszy wypad, a dokładniej gdzie , ja nigdy nie widziałem takich fajnych roślinek na real. :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 tłustosze rosną raczej w wrzosowiskach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 (edytowane) < kurczę, piękny widok ... szkoda, że ja jeszcze nie miałam okazji widzieć takich pięknych okazów na żywo, rosnących na łonie natury pozdrawiam .. > Edytowane 30 Maja 2008 przez <kay> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 no u mnie niestety również nic nie zobaczę w naturalnym środowisku - niestety ;(( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quintessence Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 jaka to miejscowość? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badom Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 No właśnie jaka to miejscowość i gdzie dokładnie bo i może ja tam pojade :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi