Border Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Świetne. Bardzo podobają mi sie muchołówki Wszystko jest dobrze rozplanowane. Zastanawiam się co jest w "oczku" i czy w tym torfowisku dałeś jakieś dzbaneczniki?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 W oczku jest pistia i salvinia pływająca ... A mnie zastanawia po co te kamienie >? M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Border Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Dla oddzielenia różnych grup roślin i może dla ozdoby ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 11 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2008 ja nawet nie wiem co to tam plywa, kupilem w ogrodniczym dzieki michal za podanie nazw. a kamienie sa dla ozdoby - taki styl juz zrobilem i uwazam go za sluszny. miedzy kamieniami mialy byc tlustosze ale z warunkow technicznych musialem je gdzies przeniesc. pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 dla mnie rewelka jest się na czym wzorować - pierwsza liga - napewno będę "małpował" pomysły ) pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Dzbanecznik na torfowisku? ;-> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Kapturnice juz dawno mozna było zapylac. A torfowisko świetne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 11 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2008 jak dawno jak minor sie otworzyl wczoraj ;p ale nadal nie widze tego miejsca gdzie zbiera sie ten pylek co bylo w twoim poradniku, a jak bym chcial stamtad zebrac to bym musial uszkodzic czesciowo kwiat, a w naturze pszczoly tak chyba nie robia ;p pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Nie robią, ale wg mnie to sposób ochrony przed samozapyleniem. Po około 2 tygodniach płatki odpadają, albo po zapyleniu, jesli zrobi się to wcześniej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Bardzo fajne torfowisko, estetyczne, jest co naśladować. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchozerka Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Super torfowisko Chciałabym takie mieć A na zimę to wsystko sprzątasz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Również uważam, że pomysł świetny i efekt całościowy jest naprawdę ciekawy Gratuluję i życzę powodzenia ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 27 Maja 2009 Autor Share Napisano 27 Maja 2009 Sporo osob prosilo mnie o tegoroczne zdjecia torfowiska, zrobie w tym tygodniu i wrzuce, jednak zanim to zrobie, znalazlem jednak na komputerze zdjecia z wrzesnia, jak wygladalo torfowisko, wydaje mi sie ze ich nie wrzucalem. Umieszczam je, abysmcie mogli porownac to jak wygladalo w czerwcu ( strona wczesniej ), we wrzesniu ( ten post ), oraz po zimowaniu ( w nastepnym poscie ). WRZESIEN A TE CHYBA Z CZERWCA Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Poprostu super:) Zwłaszcza muchołówki:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_ Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 (edytowane) Eleganckie torfowisko;D przydałaby się jakaś fotka żeby było na niej całe torfowisko. Co robisz jak są burze ?? osłaniasz czymś czy co?? Edytowane 27 Maja 2009 przez Bartek_ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi