Gawien Napisano 3 Sierpnia 2009 Share Napisano 3 Sierpnia 2009 Bardzo ładne jedne z najlepszych jakie widziałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 2 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2010 Witajcie! Kolejny rok, kolejne zdjecia. Jako ze malo slonca w tym roku wolno ida rosliny w gore, ale za to wiecej kwiatow daja. Wrzucam tylko kilka fotografii, wiecej gdy sie porozwija. - kwiat kapturnicy alata x catesbaei, w tle kapturnica purpurowa z 5 pedami kwiatowymi - ujecie obszaru z zimnolubnymi rosiczkami - pak kwiatowy od Sarracenia Oreophila - konar z wrastajacymi w niego filiformisami - rzut na calosc pozdrawiam Josyn Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Ładniutkie te rosiczki. Czekamy na wszystko w letnim słoneczku z rozrośniętymi kapturkami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Bardzo ładne filiformisy jak z reszta cale torfowisko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 26 Czerwca 2010 Share Napisano 26 Czerwca 2010 Może jakas aktułalizacja fotek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 27 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2010 Mile widziane komentarze serdecznie pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Widać, że również wychodzisz z założenia, że im bardziej mokro, tym lepiej. U mnie akurat tego nie widać, gdyż na powierzchni torfu są kamienie. Swoją drogą- bardzo ładnie to wszystko wygląda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Kapturnice wyglądaja świetnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 8 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Zdjęcie zrobione w słoneczny dzień: Zdjęcie robione w pochmurny dzień: W tle kwitnące intermedie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Rosiczki mają się zdecydowanie lepiej niz w doniczkach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luczek95 Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) Masz talent w takich rzeczach Wszystko super wygląda A dużo masz do wynoszenia w zimę? Bo np jak nie masz w doniczkach to rośliny po wykopywaniu i wkopywaniu nie "narzekają?" Edytowane 17 Sierpnia 2010 przez luczek95 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 17 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2010 juz nic a nic nie wynosze na zime, wynosilem 3 lata temu, czyli tylko raz, ale o wiele lepiej rosna po prostu zimujac w polskich warunkach. Np z nasionka w ciagu wiosny i lata wyrasta 20 cm roslina, a nie 5 cm jak w przypadku hodowli w domu. ( filiformis ) pozdawiam i dzieki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 8 Października 2010 Autor Share Napisano 8 Października 2010 Obecnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 Świetnie to wygląda U mnie to by nie przetrwało: pod koniec wakacji zrobiłem sobie małą rabatkę na gł.bratki , ale mój pies[ek?] ogrodzenie przegryza , podkopuje non-stop Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulek Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Bardzo mi się podoba!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi