Chicken Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Pare fotek odemnie komentujcie Jakaś mutacja ale na 100 % to regular Jeszcze raz prosze komentujecie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Ładne kapturnice, jaki to gatunek ta bez kwiatka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 1 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2008 flava var flava u mnie wszystkie tak ładnie rosna to jedyne rośłiny oprócz tłustoszy które u mnie wspaniale rosną i sie rozmnażają a co z tą 2 muchołówką ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Drugi muchołap wygląda jakby miał deficyt swiatła, nie przejmuj się, moje kapturnice też zaczeły po wystawieniu na dwór wypuszczać taśmowate liście głupki jedne. Światła bezpośredniego mają 2 razy wiecej a takie numery robią Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 1 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2008 moje są na oknie bo właśnie na polu robiły takie numery Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 fajne - szczególnie rosiczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Border Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Świetne kapturnice Masz może zdjęcie samego kwiatu u S. purpurea ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Tamta mucholapka to podlega mutacji a'la cup-trap ale nie jest to stale, u mnie wyszlo 9 takich pulapek a potem powrod do normy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 na pewno to jest flava, ale czy var flava ? var flava chyba nie ma takich zylek czerwonych nie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2008 (edytowane) maklerw tą mutacje mam już od lutego po zimowaniu zdjęcie kwiatu dodam puźniej Edytowane 2 Czerwca 2008 przez Saar_pin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quintessence Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 co to za rosiczka, ta mała? fajne kropelki ma ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2008 d burmani Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 maklerw tą mutacje mam już od lutego po zimowaniu zdjęcie kwiatu dodam puźniej no niestety ale ta jak i inne mutacje nie sa stale ale daja mimo wszystko odrobine radosci z czegos nowego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2008 bardzo się ciesze że mam taką mutacje ale za niedługo chce kupić trwałą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi