ITON Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 mam pytanie jak przechowywać nadwyżkę torfu, co by się nie "przeterminował", i był zawsze świeży i gotowy do użycia ? - jeżeli można oczywiście trzymać dłużej torf - no i ile można go przetrzymywać... pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 ja swój trzymam w piwnicy w foliowym worku, jest już tak chyba od jesieni, jak narazie wszystko w nim rośnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Ja mam od szymona i trzymam w foliowej torbie i też jest git Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 SZUKAJ ... >>> http://rosliny-owadozerne.pl/forum/Przecho...orfu-t7549.html M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi