lolek16 Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 witam chciałbym sie pochwalic moja sadzoneczka muchowłowki:) która kupiłem sobie w tym roku:) możecie ocenić jej stan;;] a oto zdjecia:) podobno to giant:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Ładna roślinka, stan dobry. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Prawdziwy Giant. ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 to giant? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 możliwe że to giant, zbyt mało wybarwiona i brak otworzonej pułapki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cerberus Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Piękna roślinka GRATULUJE!! A czy to giant to dowiemy się już wkrótce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 3 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2008 ok dzieki:) cały dzien na słoneczku:) ta pułapka która teraz sie otwiera jest największa mo około 2cm:):): Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quintessence Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 to na pewno torf? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek16 Napisano 3 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2008 (edytowane) tak jest to torf kupiłem 10L ale na wieszch wsypałem troche pisku zeby glonów nie było:) Edytowane 3 Czerwca 2008 przez lolek16 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi