Dexterxx Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 (edytowane) Witam. Dziś zauważyłem, że na łodyżce mojej capensisy są jakieś małe zielone kuleczki - jajeczka czy coś, nie mam pojęcia co to jest, ani skąd to się wzięło. Słabej jakości zdjęcie, nie jestem w stanie dać lepszego: Ktoś mi coś o tym opowie? Pozdrawiam ;-) Edytowane 4 Czerwca 2008 przez Dexterxx Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiep Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Co to jest nie wiem.... werwij je czy tam zetnij ten 1 liśc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexterxx Napisano 4 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2008 Na razie nie zamierzam z tego rwać, może coś się wykluje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Jakaś prawdopodobnie ćma złożyła jajeczka. Zdejmij je, albo jak się wyklują to Ci zeżrą roślinę. Natomiast nie wiemy co to za gatunek mógł być czy jest ładny czy nie i nie wiesz jaka jest jego roślina żywicielska, dlatego ściągnij zniszcz i zapomnij. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Na razie nie zamierzam z tego rwać, może coś się wykluje A jak się wykluje to rozejdzie się po całej doniczce i będzie się pożywiać rośliną. Lepiej to zetnij jak najszybciej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexterxx Napisano 4 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2008 Ok, dobry pomysł A co powiecie jakby to przechować w jakimś słoiku i karmić ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 To już twoja decyzja. Ja bym zniszczył. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi