kreska Napisano 14 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2008 Co do tych małych, nierozwiniętych pułapek, to może masz coś w glebie, jakieś malutkie robaczki, które powodują mikrouszkodzenia i w konsekwencji pułapka się nie rozwija i usycha. A może to faktycznie aklimatyzacja.. Nic nie widze żeby jakies robaczki były. to zdjecia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreska Napisano 14 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2008 Co do tych małych, nierozwiniętych pułapek, to może masz coś w glebie, jakieś malutkie robaczki, które powodują mikrouszkodzenia i w konsekwencji pułapka się nie rozwija i usycha. A może to faktycznie aklimatyzacja.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 Ja widzę piękną hodowle glonów.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchozerka Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 Hmmm... Albo jestem ślepa, albo żeczywiście nikt tego wcześniej nie napisał. W zależności od różnych czynników pułapka po zjedzeniu od jednego do kilku owadów usycha/gnije i tak to już jest. Może jej zbytnio nie przekarmiaj i poczekaj, co będzie z tą muchołówką. Nawet jeśli pułapka jest młoda, to po dwóch muchach pewnie zdechnie. Co do torfu i takich spraw to niestety specjalistką nie jestem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Nie jestem żadnym specem. Ale jak dla mnie to ona ma za mokro i przydałoby się abyś ja przesadził /a . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Jak dla mnie za mało światła. Są jeszcze dwie możliwości: niewłaściwa woda lub/i niewłaściwe podłoże. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi