maklerw Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Dziś się mocno zdziwiłem ale znalazłem mix owadozerów w BRICOMARSCH (czy jak to sie tam pisze) i musze przyznac ze w cenie dobrej wszystko po 9,99 czyli D.M. Red-green, D.M. Regular, P. weser, D. capensis, D. Alicea, S. x Mitchelina , S. x venosa ... moze jeszcze coś ale u mnie w Starogardzie nie było. Co mnie jeszcze bardziej zaskoczyło to rośliny w bardzo dobrym stanie, ale to pewnie dlatego że dopiero wczoraj je dostali. Więc jeśli ktoś szuka tych popularnych gatunków to może spróbować do innych "muszkieterow" zajść moze tez beda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoz5 Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 nom, u mnie też miały być ale jak się zapytałem to "nie ma i nie będzie" Tylko po h;oia puszczali reklame że będą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brayan Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Ja u siebie kupiłem tydzień temu kapturnice, w dzień dostawy, więc była w świetnym stanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi