1w0na Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Czy rośliny owadożerne mogą w jakiś sposób uczulać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Wątpię. Chodź mam uczulenie na różne pyłki to jakoś nie odczuwam różnicy pomiędzy owadożerami a ich brakiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 podejrzewam ze moga jak wszystko z tym ze, jak juz to po zjedzeniu ich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2008 Uff... okazało się że mam zwykłe zatrucie pokarmowe ;] A już się bałam że zaczyna się koszmar, powtórka z alergii na rybki (podobno jedną z najgorszych objawów przechodziłam)... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Był kiedyś o tym fajny temat, ale ktos go chyba wywalił. Z tego co pamiętam owadożery nie uczulały nawet najbardziej pouczulanych forumowiczów, chyba że zaczynali się bawić pyłkiem sarraceni przy krojeniu kwiatka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 A już się bałam że zaczyna się koszmar, powtórka z alergii na rybki (podobno jedną z najgorszych objawów przechodziłam)... To można mieć alergie na rybki? Bo sorki ale one przecież w akwarium pływają. A sierści nie mają, to czym mogą uczulać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Karmą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 zdaje się, że na same rybki nie można mieć uczulenia, ale bardzo często ludzie mają uczulenie na suchą karme dla ryb... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2008 Źle się wyraziłam, dokładnie to na suchą karme... - aczkolwiek związane z rybami To był normalnie horror.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 10 Czerwca 2008 Share Napisano 10 Czerwca 2008 Z tego co kiedyś wyczytałem to substancja wabiąca wydzielana przez sarracenie działa antyalergicznie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi