ITON Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 witam serdecznie pisałem już wcześniej że zamierzam stworzyć mini torfowisko "na parapecie" - różne gatunki rosiczek, plus muchołówka, plus kapturnice, plus pływacz oczywiście kapurnice i muchołówka na zimę idą na zimowanko pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 fajnie tylko jakbyś więcej roślin dodał i jakies ozdoby typu korzenie czy jakies gałęzie i mech to by było super Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 wlasnie - mech jest ekstra, w zaleznosci od pomyslu pasuje nawet suszony. pamietaj ze wyzsze rosliny z tylu a nizsze z przodu. zaraz wrzucam zdjecia skonczonego dzisiaj juz ostatecznie torfowiska i bedziesz mogl sie wzorowac troche btw. gdzie roslinka ode mnie ? pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 a mojego capensisa chyba widzę Jak urosną będzie piękne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi