Losio Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Witajcie, witajcie Towarzysze! Pewnie nie wielu z Was mnie pamięta - nic dziwnego, nie odwiedzałem forum dobrych kilka miesięcy. Dziś z ciekawości wracam i po usilnych poszukiwaniach piszę na forum. Wiele rzeczy się zmieniło... Gdzie Nepenti? Co to za merger z Bohemica Plants? Gdzie warszawaski sklep? Gdzie Jaśko z Wrocławia? Co się z stało z forum? Jaka konkurencja? Proszę Was pomóżcie zorientować się w sytuacji i wyjaśnijcie co wiecie... A co do roślin - większość oddałem w dobre ręce, a resztę jeszcze mam: trochę capensisów, jedną muchołówkę, jedną kapturnicę - nic więcej. Niestety, ale sytuacja życiowa i brak czasu zmusiły mnie do zmniejszenia kolekcji roślin. Zostały tylko najwytrwalsze (capensis wszędzie przeżyje) i te hodowane od najdłużeszego czasu, do których mam 'sentyment'... Pomóżcie niezorientowanemu... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 http://rosliny-owadozerne.pl/forum/Polacze...ants-t6692.html ten temat wyjaśni ci co się stało z nepenti, Jaśko jest na nowym forum owadozery.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi