Gość BartoszW Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 Jak wam poszedł test gimnazjalny? Ile macie punktów? Wszystko można sprawdzić tutaj: OKE OBIEG Ja mam aż 82pkt razem 38 z polaka 44 z matmy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barczykp Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 i czym szpanujesz? gratuluje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 wy to macie jeszcze dobrze, ja będę pisał jeszcze z niemca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cerberus Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 A ja jeszcze wyników nie mam :/ OKE Jaworzno nie raczyło wrzucić wyników na stronkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 Wbrew pozorom masz lepiej, przynajmniej będziesz cos z tego niemca umiał. Ja się cieszyłam kiedy babka od chemii powiedziała że odpuszcza niematurzystom, teraz muszę nadrabiać sama zaległości i wcale sie z tego nie cieszę, że w 3 LO miałam wolne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 Aguś wiesz ja bym wolał z angola pisać niż z niemca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 ja też, ale co poradzić, angol dużo łatwiejszy, jak były próbne to najlepszy wynik z niemca był 34/50 (miałem 32) a z angola 47/50 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 a ja sobie spokojnie z niemckiego radze może bym już mature napisał bo tyle już umiem a jestem w 1 lo a angol mi nie podchodzi :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quintessence Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 mam tylko 86 punktów z egzaminów xD a liczyłem przynajmniej na 70 xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 ale wy kujonki jestescie ;p ja w zeszlym roku mialem 79 z tego, a w pierwszej liceum dali nam mature z angielskiego probna do napisania i na 91% napisalem haha ogolnie lubie sie chwalic ;p pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 (edytowane) Omg, to wy tacy mądrzy jesteście? gratz... ja miałem 40 pkt z maty i 23 z polaka xD ja też, ale co poradzić, angol dużo łatwiejszy, jak były próbne to najlepszy wynik z niemca był 34/50 (miałem 32) a z angola 47/50 Niemiecki nie jest trudny, ale głupi po prostu... Ciężko sie nauczyc słów które maja 20+ liter, w angielskim każdy jest w stanie zrozumiec, a w niemieckim to tak brzmi jakby chciało a nie mogło... Edytowane 12 Czerwca 2008 przez chocolate014 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchozerka Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 (edytowane) Ja w przyszłym roku będę pisać językowy, ale chyba mnie zmuszą do pisania angla, nie niemca. Niemiecki jest dla mnie łatwiejszy, a nawet na nie dali szansy napisać wałbrzyskiego z niemca, tylko wszyscy musieli pisać z angla... Niby mam mieć te 92%, ale to był test wałbrzyski... Ma się nijak do rzeczywistości. Bo to był test wyboru, a tamten będzie w większości otwarty. Nam nawet nie dali normalnych próbnych. A słyszeliście, że za dwa lata testy będą już tylko i wyłącznie otwarte??? Szkoda, że nie ma testu tylko z biologii. W zeszłym roku dostałam maturę z zakresu podstawowego(nie znałam wcześniej pytań) i napisałam na 82%. W pierwszej gimnazjum. Te matury są porażające. Edytowane 12 Czerwca 2008 przez muchozerka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Matury są proste, ale inaczej ocenia cię ktoś, ty wiesz co miałas na mysli, on nie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi