Skocz do zawartości

Test Gimnazjalny

Gość BartoszW

Rekomendowane odpowiedzi

Wbrew pozorom masz lepiej, przynajmniej będziesz cos z tego niemca umiał. Ja się cieszyłam kiedy babka od chemii powiedziała że odpuszcza niematurzystom, teraz muszę nadrabiać sama zaległości i wcale sie z tego nie cieszę, że w 3 LO miałam wolne.

Odnośnik do odpowiedzi

ale wy kujonki jestescie ;p

ja w zeszlym roku mialem 79 z tego, a w pierwszej liceum dali nam mature z angielskiego probna do napisania i na 91% napisalem haha :)

ogolnie lubie sie chwalic ;p

pozdro

Odnośnik do odpowiedzi

Omg, to wy tacy mądrzy jesteście? gratz... ja miałem 40 pkt z maty i 23 z polaka xD

ja też, ale co poradzić, angol dużo łatwiejszy, jak były próbne to najlepszy wynik z niemca był 34/50 (miałem 32) a z angola 47/50

Niemiecki nie jest trudny, ale głupi po prostu... Ciężko sie nauczyc słów które maja 20+ liter, w angielskim każdy jest w stanie zrozumiec, a w niemieckim to tak brzmi jakby chciało a nie mogło...

Edytowane przez chocolate014
Odnośnik do odpowiedzi

Ja w przyszłym roku będę pisać językowy, ale chyba mnie zmuszą do pisania angla, nie niemca. Niemiecki jest dla mnie łatwiejszy, a nawet na nie dali szansy napisać wałbrzyskiego z niemca, tylko wszyscy musieli pisać z angla... Niby mam mieć te 92%, ale to był test wałbrzyski... Ma się nijak do rzeczywistości. Bo to był test wyboru, a tamten będzie w większości otwarty. Nam nawet nie dali normalnych próbnych.

A słyszeliście, że za dwa lata testy będą już tylko i wyłącznie otwarte???

Szkoda, że nie ma testu tylko z biologii. W zeszłym roku dostałam maturę z zakresu podstawowego(nie znałam wcześniej pytań) i napisałam na 82%. W pierwszej gimnazjum. Te matury są porażające.

Edytowane przez muchozerka
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.