Gość pawelrebinowski Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Witam, mam problem poniewaz chcę wysłać nasionka poczta i niewiem jak je zapakować by sie nie wysypały i nie zgniotły podczas transportu. Prosze mi napisac krok po kroku jak ktos wie lub najlepiej zdjęcia podczas pakowania. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 A więc bierzemy kawałek kartki I zginamy ja na pół i potem jeszcze raz na pół, najlepiej wzdłuż krótszego brzegu Następnie zaginamy powstały paseczek w sposób pokazany na zdjęciu Rozkładamy karteczkę i w zaznaczonym miejscu wsypujemy nasiona Po czym składamy spowrotem i najlepiej pakujemy do woreczka strunowego, wtedy chocby niewiem jak by sie poczta starała nasiona się nigdzie nie wysypią Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoz5 Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 dodam tylko że zamiast włożenia tej kartki papieru z nasionami do woreczka to można tą kartke obkleić taśmą i wtedy nasiona też się nie wysypią Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pawelrebinowski Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 gdzie moge kupic woreczki strunowe? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 W zwykłym sklepie papierniczym lub na alllegro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoz5 Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 na pewno w szkole bedą ale będą troche "droższe" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 (edytowane) Tanie woreczki:P , 1000 starczy ci na wieki Edytowane 15 Czerwca 2008 przez chocolate014 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi