113566 Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 (edytowane) Juz od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie pomysł zbudowania viviarium, na razie tylko szkieletu z samego szkła. Pomysł spróbowałem narysować i wstępny projekt zamieszczam w plikach. Vivarium ma być najprostsze, byle dać sobie spokój z doniczkami, które nie za bardzo mi się podobają. Zakładam, że całość będzie wykonana ze szkła, w dwóch częściach, pierwsza: korytko z 0,5mm podkładkami o wysokości 5cm, druga część: doniczka z dziurami na dnie o średnicy 1,5cm, doniczka wysokości 10cm. Miedzy pierwszą a drugą częścią, na szerokości i długości jest 2cm przestrzeń. Nie wiem czy opłaca się realizować ten pomysł, może macie jakieś sugestie albo wogóle powinienem dac sobie spokój bo i tak nie wyjdzie. Chętnie wysłucham opinii. Pozdrawiam. vivarium_Model.pdf vivarium_Modela.pdf vivarium_Modelb.pdf Edytowane 15 Czerwca 2008 przez 113566 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 daj moze bezposrednio fotki na forum bo zcesc moze ich nie pobrac :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 a co miał by być w viviarum?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
113566 Napisano 15 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2008 Myślałem o rosiczkach o podobnych wymaganiach lub muchołówkach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi