Masiol Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 mam pytanie?ile widzicie tu darlingtoni?czy to jest jedna czy dwie??liscie wychodza jakby z dwóch miejsc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Conajmniej dwie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 17 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2008 kiedy najlepiej je rozsadzic?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Chyba najlepiej rozsadzac cokolwiek po zimowaniu, przynajmniej wg mnie. Kobry są dosyc wrażliwe na przesadzanie, więc na pewno nie robiła bym tego przed zimą, tak jak zalecaja niektórzy, jak coś pójdzie nie tak roślina powinna mieć czas się zregenerować. Zrobiłam ten błąd z kapturnicami i zimowanie przeszły bardzo ciężko, bez jednego żywego liścia po zimowaniu, co prawda darlingtonie są połączone jedynie podziemnymi rozłogami, ale są na pewno wrażliwsze niż kapturnice. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 17 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2008 super...dzieki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi