muchozerka Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Ponieważ nie znalazłam tego nigdzie(książki, forum, internet) postanowiłam napisać ten temat. W tym temacie znajdzie się, myślę, że bardzo ważne i podstawowe pytanie dla bardzo początkujących hodowców, które, moim zdaniem, powinno być w faq. Które rosiczki zimują, a które nie? Z góry dziękuję za odpowiedź. Jeśli jednak już gdzieś na forum jest podobny temat, zwracam się z prośbą do moderatorów o usunięcie tego tematu i przepraszam za kłopot. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Zimują: Umiarkowane (W zimę): D. anglica D. arcturi D. binata D. brevifolia D. capillaris (formy z ameryki północnej) D. filiformis D. linearis D. rotudifolia D. stenopetala D. tracyi Bulwy (W lato): D. andersoniana D. browniana D. bulbigena D. bulbosa D. erythrogyna D. erythrorhiza D. fimbriata D. gigantea D. graniticola D. heterophylla D. huegellii D. humilis D. intricata D. lowriei D. macrantha D. macrophylla D. marchantii D. menziesii D. microphylla D. modesta D. monticola D. moorei D. myriantha D. neesi D. orbiculata D. pallida D. peltata D. platypoda D. porrecta D. prostrata D. prostratoscaposa D. purpurascens D. radicans D. ramellosa D. ramentacea D. rosulata D. rupicola D. salina D. stolonifera D. stricticaulis D. subhirtella D. subtilis D. sulphurea D. whittakeri D. zigzagia D. zonaria ++Krzyżówki i odmiany tych powyżej (Jak czegoś brakuje lub jest źle, możecie się upominać ) ps.Nie wiem czy takie coś było, ale nie znajdę bo jakoś "specowi" od forum nie chciało się naprawić wyszukiwarki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi