1w0na Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Przeglądałam, nie znalazłam podobnego tematu. Myślę że to będzie ciekawy temat... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Border Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Capensisowa dżungla Fajne foty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 No! Fajne, fajne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 18 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2008 A dziękuje Jak macie jakieś foty to się nimi podzielcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchozerka Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Bardzo fajne Może w piątek wybiorę się na torfowisko... Mam nadzieję spotkać rodzime gatunki rosiczek Może, jeśli szczęście dopisze, wrzucę jakieś fotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 troche zdjec z naprawde żarłocznymi roślinami dałem w tym temacie http://rosliny-owadozerne.pl/forum/index.p...amp;#entry71706 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 < Marcin, to naprawdę są żarłacze heh .... no nie mogę.... takiej ilości to jeszcze nie widziałam .... pozdrawiam ... > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
august Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 z miła chęcią pokazałbym wam zdjęcia (jak bym je miał ;p) jak mój giant załatwił osę jestem z niego strasznie dumny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capoeirista4 Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Moja muchołowka to przeszła samą siebie- rozumiem że można być głodnym, ale mamusia chyba jej nie uczyła, że się niebierze tyle do ust Franca nie wiem jakim cudem złapała 3 na raz!!! A teraz będzie sobie spokojnie trawić..........przez następne 2 miesiące Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 13 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Nie codziennne przypadki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laczu Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 pewnie jej smakowało ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi