edeks Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Jutro organizuje imprezę na zakończenie roku Będzie duuużo ludzi Przygotowałem już playliste, ale nadal mało Może macie jakieś ciekawe kawałki (techno), podajcie swoje ulubione tytuły ściągnę, nagram na vinyla i pożegnamy rok szkolny 2007/2008 W gre wchodzą rożne style. Trance, Hands Up, Electro, House, mile widziany Hard Styke Jeśli ktoś jest zapalonym techniarzem niech podje tytuły. A może ktoś sam mixuje? Chętnie puszczę jego bity Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Disco polo i jest dobra impreza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 to nie impreza dla dzieci to impreza dla młodzieży z technikum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 to impreza dla młodzieży z technoikum to normalna sprawa . A może ktoś sam mixuje? Chętnie puszczę jego bity Zrob swoje bity Jak stworzyć własny utwór Pierwsza zasada brzmi: Cokolwiek byś nie robił, musisz przerobić hit rockowy z lat 70! Jeśli tego nie zrobisz, nie jesteś prawdziwym twórcą techno. Przygotuj stary utwór. Wytnij z niego 3-7 sekundowy kawałek. Zapętl ten kawałek na 10 minut. Jeśli chcesz urozmaicić utwór, w okolicach 5. minuty możesz na 10 sekund pogłośnić basy. Od techno to można z nudów zdechnąć Przeciętny Kowalski o Techno heh cytaty z nonsensopedi Powiedz mi tylko co wy w tej "muzyce" widzicie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Zrob swoje bity Mam i dla tego idą na pierwszy ogień heh cytaty z nonsensopedi Nie wiem co to, ale widać, że autor tego czegoś ma bardzo niską inteligencje Powiedz mi tylko co wy w tej "muzyce" widzicie ? hmm puść sobie jakiś Trance na głośnikach 700W i subie 200W to sam usłyszysz. Taka moja praca Z imprez na których gram żyję Tak samo jak ktoś idzie do biura, biedzi tam 8h i liczy codziennie jakieś rachunki, tak samo ja co weekend idę do klubu, puszczam ulubioną muzykę, relaksuje się a do tego mi płacą jkwiatek nie słuchasz tego, nie masz lubionych bitów to nie odpisuj. Wyraźnie napisałem, że szukam techna i jego pokrewnych gatunków. Edytowane 19 Czerwca 2008 przez edeks Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 (edytowane) dobra spoczko spoczko kazdy moze sie kulturalnie wypowiedziec ale mam jeszcze jedno zapytanie Skoro grasz w klubach za $$$ to znaczy ze najgorszym DJ'em nie jestes , to na zakonczenie roku w technikum Ci brakuje muzy? hmm puść sobie jakiś Trance na głośnikach 700W i subie 200W to sam usłyszysz. Nie slyszalbym muzyki bo uszy by bolaly Tak ogolnie chcialbym byc wokalista w zespole techno Ten taniec mi sie bardzo podoba AA chciales jakis HOUSE to ja polecam ten ze skrzypcami w tle jest swietny http://www.virango.pl/node/996 Edytowane 19 Czerwca 2008 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barczykp Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Pościągaj jakąś ciekawą muze z clubbers.pl , bądź ściąg sobie z clubbersa energy martini night i do tego playlista i jak Ci sie spodoba jakaś nutka to ściągasz. A uwież mi jest tam sporo nowych oraz troche starszych "legend". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Ja bym pocisnal w strone naprawde dobrej muzy, wiesz czolowi wykonawcy: armin van buuren, van dyk, atb, tiesto, corrsten powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 wg mnie najlepsza muzyke na imprezy i na rozkrecenie ma zespol bass medium trinity, polski. probka http://pl.youtube.com/watch?v=zhjqggxwNNE http://patrz.pl/mp3/bass-medium-trinity-drzewo pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Ja bym puścił fajne nowości Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 Ten taniec mi sie bardzo podoba AA chciales jakis HOUSE to ja polecam ten ze skrzypcami w tle jest swietny http://www.virango.pl/node/996 Wiedziałem, że na tym forum trafi się jakiś noobek, który nie zna się na muzyce. dobra spoczko spoczko kazdy moze sie kulturalnie wypowiedziec ale mam jeszcze jedno zapytanie Skoro grasz w klubach za $$$ to znaczy ze najgorszym DJ'em nie jestes , to na zakonczenie roku w technikum Ci brakuje muzy? Noob w dziedzinie muzyki, noob w dziedzinie czytania. Przeczytaj jeszcze raz pierwszy post. A może nie umiesz?? Pisanie też Ci nie wychodzi... ja tez nie pisze najlepiej, ale przynajmniej używam polskich znaków i da sie to jakoś normalnie czytać. Nie slyszalbym muzyki bo uszy by bolaly Jest taki przyrząd do mierzenia decybeli. Praktycznie w każdej lepszej dyskotece głośność jest na granicy bólu ale jeszcze się nie zdarzyło, żeby ktoś go przekroczył. Tak ogolnie chcialbym byc wokalista w zespole techno Nadajesz się jedynie do ludowego zespołu. Ubierz sukienke w kwiatuszki i przyśpiewój sobie coś Twoja inteligencja jest włąśnie na tym poziomie. Gwarantuje, ze po takich przyśpiewkach na ulicy zabrali by cię do rodziny do czubków a teraz zwracam sie do wiele bardziej inteligentnych userów Pościągaj jakąś ciekawą muze z clubbers.pl , bądź ściąg sobie z clubbersa energy martini night i do tego playlista i jak Ci sie spodoba jakaś nutka to ściągasz. A uwież mi jest tam sporo nowych oraz troche starszych "legend". Na clubbersach jest podobny temat Tam są ludzie, którzy znają sie na muzyce, jak chciałbym jakieś nuty od słuchaczy, dlatego założyłem ten temat armin van buuren, van dyk, Ich nie słyszałem poszukam dzięki wg mnie najlepsza muzyke na imprezy i na rozkrecenie ma zespol bass medium trinity, polski. probka http://pl.youtube.com/watch?v=zhjqggxwNNE http://patrz.pl/mp3/bass-medium-trinity-drzewo Hmm nie mój styl, ale dzięki za propozycje Ja bym puścił fajne nowości No właśnie... ale dokładnie co? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 niewiem coś z rmf maxxx tam najlepsze leci Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 edeks - Widze iz niewiesz co to prowokacja Wiedziałem, że na tym forum trafi się jakiś noobek, który nie zna się na muzyce. Sa i DJ bez muzy ale przynajmniej używam polskich znaków i da sie to jakoś normalnie czytać. Jest w regulaminie ze nie trzeba takowych uzywac. Jak piszesz na lapie to nie wygodnie uzywac polskich znakow. CYTAT(jkwiatek @ czw, 19 cze 2008 - 09:26) dobra spoczko spoczko kazdy moze sie kulturalnie wypowiedziec ale mam jeszcze jedno zapytanie Skoro grasz w klubach za $$$ to znaczy ze najgorszym DJ'em nie jestes , to na zakonczenie roku w technikum Ci brakuje muzy? Noob w dziedzinie muzyki, noob w dziedzinie czytania. Przeczytaj jeszcze raz pierwszy post. A może nie umiesz?? Pisanie też Ci nie wychodzi... ja tez nie pisze najlepiej, ale przynajmniej używam polskich znaków i da sie to jakoś normalnie czytać. No dobra dobra spoczko ale jezeli jestes DJ powinienes miec muze Dobra taka mala prowokacja byla Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Hahahah Edeks - Dj na imprezach i Armina van Buurena i Van Dyka nie znać ? Chyba się wkopałeś. Ja mimo, że siedzę cały czas w klimatach rockowo/metalowych dobrze znam ich utwory i płyty. Zresztą to najlepsi didżeje na świecie. Co do imprezy polecam Daft Punk album Discovery. Każdy utwór na imprezie zrobi furorę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edeks Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 Sa i DJ bez muzy No dobra dobra spoczko ale jezeli jestes DJ powinienes miec muze Prosiłem żebyś przeczytał pierwszy post. Jest tam napisane, że mam ustaloną playlistę, ale jeszcze czegoś mi brakuje. Nigdy nie jest tak, że do klubu idzie się w pełni przygotowanym. A co jak klubowicze nie zechcą bawić sie przy Hands Upie? Ale co ty możesz o tym wiedzieć... Dzieci nie chodzą do klubów, raczej na przedszkolne dyskoteki. Jest w regulaminie ze nie trzeba takowych uzywac. Jak piszesz na lapie to nie wygodnie uzywac polskich znakow. Dlatego twierdzę, że jesteś dzieckiem, które nie umie pisać. Czyżby się alt nie chciało przytrzymać?? Dobra taka mala prowokacja byla To przestać prowokować i idź pobaw sie w piaskownicy gdzie piseki załatwiają swoje potrzeby. Twoja inteligencja wskazuje, że tam jest Twoje miejsce. A może sam załatwiasz tam swoje potrzeby? Jak już nie masz kogo prowokować to pogadaj z rybkami, tylko mi nie mów, że nie odpowiadają, bo przecież dzieci neo mają sporą wyobraźnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi